Același tricou și aceeași blugi: 5 ținute stilate cu cele mai simple haine

Pentru ca să arăți stilat, nu ai nevoie de haine sofisticate. Cred că fiecare dintre noi are în garderobă blugi și tricouri. Astăzi o să înveți să faci din această combinație look-uri stilate.

Nr. 1. Cu cardigan

Straturile multiple în ținută întotdeauna oferă o doză de eleganță, de aceea poartă tricoul alb și blugii de orice culoare cu un cardigan. Liniile verticale ale acestuia te fac să arăți mai suplă și ascund neajunsurile siluetei. Elementele definitorii vor fi accesoriile: un lănțișor cu pandativ, o eșarfă și o geantă de umăr nu prea mare. Poți combina nuanța buzelor cu geanta.

Nr. 2: Cu pantofi fără toc

Cel mai practic tip de încălțăminte sunt pantofii sport și dacă te-ai obișnuit cu ei, atunci să treci la ceva mai clasic, mai ales cu toc, este foarte greu. Există însă și pantofi clasici fără toc care arată stilat și sunt confortabili. În acest mod, transformi imediat ținuta în una feminină.

Nr.3: Cu sacou

Sacourile în stil casual arată perfect în combinație cu tricoul alb și blugii albaștri. Alege nuanțele pastelate ale acestuia și nu vei greși. Din accesorii, adaugă o brățară la mânecile ridicate și o geantă cu lanț, purtată deasupra.

Nr.4 Cu o cămașă „aprinsă”

Dacă ai o cămașă în culori aprinse, cu buline, carouri sau imprimeuri îndrăznețe, îmbrac-o deasupra tricoului alb. Ținuta va părea mai bine definită, mai multe straturi, bine combinate, demonstrează că ai stil. O poți lăsa descheiată deasupra sau o poți lega în zona taliei pentru mai mult efect.

Nr.5: Cu un pulover atractiv

Crezi că asortarea blugilor cu un tricou alb este prea banală? Adaugă o pată de culoare cu ajutorul unui pulover legat la gât sau la talie. Este varianta perfectă atunci când ieși din casă ziua, iar seara știi că va fi foarte frig.