Această manichiură îți va schimba soarta: ce să faci ca să-ți aducă noroc

Nail art ocupă de mută vreme un loc aparte în viața femeilor moderne: aceasta este o modalitate excelentă de a te înveseli și de a adăuga un stil aparte imaginii tale. În continuare îți vom spune cum să-ți transformi manichiura într-un adevărat simbol al norocului.

Într-o perioadă de instabilitate în viață, sprijinul se pierde și dispar acele insulițe mici de calm. Pentru ca organismul să primească porția obișnuită de hormoni ai fericirii, încearcă să cauți sprijin chiar și în cele mai simple lucruri, de exemplu, într-o manichiură!

Fiecare excursie la salon este o oportunitate de a fi singur cu tine. Pentru a spori efectul, îți vom spune cum să alegi un design cu adevărat magic care te va ajuta să aduci noroc și să -ți sporești energia.

Rolul fiecărui deget la nivel energetic

Conform legilor Feng Shui, mâinile noastre au energie diferită: mâna dreaptă o dă, mâna stângă o primește. Așa este și cu degetele: fiecare dintre ele are rolul său.

Degetul mare din mâna stângă este responsabil pentru anxietate, din dreapta – promite succes în carieră și afaceri.

Arătătorul din dreapta este responsabil pentru sentimentul de frică, iar din stânga – pentru manifestarea egoismului.

Degetul mijlociu al mâinii stângi este responsabil pentru energia sexuală și senzualitate. Energia degetului de pe mâna dreaptă este capabilă să rezolve problemele cu nemulțumirile acumulate.

Degetul inelar al mâinii stângi este responsabil pentru sentimentul de tristețe, în dreapta – pentru dragoste și bunăstarea familiei ( citește și: 5 idei de manichiură pentru cei care nu se pot opri din nud – încearcă unul nou).

Degetul mic de pe mâna stângă este responsabil pentru atragerea banilor, iar în dreapta – pentru pace.

Culorile

Culorile au avut întotdeauna o semnificație simbolică. În funcție de obiectivul tău, poți opta pentru o manichiură monocromatică sau poți folosi accente luminoase pentru a evidenția anumite degete în parte.

Roșu

Roșul este un clasic în domeniul artei unghiilor. Este potrivit pentru orice lungime a plăcii de unghii și se va potrivi perfect în orice ținută. În Feng Shui, această culoare simbolizează bucuria, distracția și fericirea. Roșul este considerat culoarea acțiunii și are un impact puternic asupra energiei umane.

Albastru

Albastrul este un simbol al apei și al principiului feminin Yin. „Amplificatoarele” sale sunt nuanțe de verde, elemente de pământ și metalice. Albastrul este excelent pentru calmarea și aducerea sufletului într-o stare de armonie și echilibru.

Verde

Verde – un simbol al naturii, are un efect pozitiv asupra sistemului nervos uman. Această culoare este capabilă să aducă echilibru și liniște în viață. De asemenea, este utilă pentru cei care suferă de o stimă de sine scăzută.

Violet

Această culoare combină energiile Yin și Yang – întruchiparea armoniei. Violet are un efect pozitiv asupra gândirii unei persoane, o întoarce la un curs rațional, dezvăluie subconștientul și percepția senzorială. Nuanța de lavandă a acestei culori este perfectă pentru naturile creative.

Metalic

Metalic atrage noroc și promovează creșterea carierei. Griul poate servi ca alternativă la metalul strălucitor, dar este mai bine să-l eviți dacă ești predispus la depresie și anxietate.

Negru

Maeștrii Feng Shui nu sfătuiesc să nu folosim această culoare fără a o combina cu altele. Această culoare clasică – ca bază, poate deveni un adevărat vampir energetic. La o concentrație mai mică, negrul, dimpotrivă, protejează împotriva negativității și a nedoritorilor.

Design

Pentru a afla cel mai potrivit design pentru tine, care nu numai că va mulțumi ochiul, dar și îți va hrăni energia, trebuie să-ți cunoști elementul. Algoritmul este simplu: selectează elementul dorit pe baza ultimei cifre a anului tău de naștere:

0 și 1 – metal;

2 și 3 – apă;

4 și 5 – copac;

6 și 7 – foc;

8 și 9 – pământ.

Pentru a atrage norocul și a crește fluxul de energie, acordă atenție următoarelor elemente de design:

Metalul este aproape de modele geometrice și compoziții abstracte. Ele te vor ajuta să readuci pacea și armonia în viața ta.

Pentru apă, desigur, o temă marină este potrivită. Alegerea este largă – de la scoici la perle. Astfel de elemente îți vor permite să recâștigi contactul cu tine și cu natura ta.

Lemnul, ca și apa, necesită obiecte apropiate. Aruncă o privire mai atentă asupra florei și faunei – fluturii strălucitori sau păsările iubitoare de libertate te pot inspira.

Imaginile cu raze și dungi sunt potrivite pentru foc – ele vor ajuta la structurarea informațiilor și la dirijarea energiei în direcția corectă.

Texturile de nisip sau metalele sunt excelente pentru pământ și vor ajuta la restabilirea echilibrului energetic.