9 sfaturi de la stiliști care te vor ajuta să arăți superb

Poți cheltui o avere pe tine și totuși vei arăta ieftin. Puteți urma unele principii precum să evitați acumularea de lucruri inutile, să abordați în mod rezonabil machiajul și îngrijirea personală sau să fiți atente și să să mențineți starea de spirit în formă bună pentru a arăta elegant, stilat și scump.

Vorbind despre imagine, specialiștii abordează întotdeauna conceptele „la modă”, „elegant”, „frumos”, „scump”. Aceste caracteristici se pot combina armonios sau se pot contrazice reciproc.

Astăzi editorii au decis să vină în salvarea tuturor doamnelor frumoase și au pregătit sfaturi și trucuri de viață care vor ajuta la transformarea imaginii în stil european și scump. Iar finanțele nu joacă un rol decisiv în această chestiune!

Cum să arăți bine și îngrijit

1.Mâinile sunt primul lucru la care fiecare femeie ar trebui să acorde atenție în drumul spre perfecțiune.
Prin unghiile și pielea îngrijită puteți stabili cine este în fața voastră: o adevărată doamnă sau o femeie obișnuită care poartă lucruri la modă.

2.În imaginea dvs., încercați să respectați culorile uniforme la îmbrăcăminte. Aceasta înseamnă că culoarea pe care o alegeți trebuie să aibă prioritate, iar orice altceva este doar un joc suplimentar de nuanțe. O varietate de texturi va adăuga, de asemenea, rafinament. Sfat: cu cât ești îmbrăcată mai elegant și mai simplu, cu atât arăți mai superb!

3.Croiala simplă plus o țesătură bună pot adăuga vizual sofisticare chiar și unei piese deschise la culoare, nu doar albe, negre sau bej.

4.În aspectul tău, încearcă să folosești bijuterii cu caracter. Cele care vă vor reflecta personalitatea și unicitatea.
Desigur, bijuteriile scumpe sunt încă în căutare, cu toate acestea, bijuteriile originale și de înaltă calitate sunt apreciate în societatea modernă. Cheia unui aspect luxos este o cantitate mică de bijuterii interesante.

5.Orice femeie știe că unul dintre cele mai importante articole din imaginea sa este o geantă scumpă, care trebuie să se potrivească în mod necesar cu garderoba. Nu economisiți pe genți – nu le cumpărați în magazinele din apropierea casei, unde sunt mai ieftine.
Dacă salariul nu vă permite, este mai bine să luați o geantă, dar să fie scumpă și calitativă. Ar trebui să se potrivească oricărei imagini pe care o creați. Este mai bine să alegeți modele de piele netedă și, desigur, cu un minim de detalii!

6.Nu urmăriți pseudo-tendințele. Nu cumpărați multe haine de pe piața de masă. Uneori ar trebui să refuzați să achiziționați 3 blugi sau fuste din categoria – „așa și așa, dar potrivite pentru fiecare zi”. Cumpărați-vă din aceeași bani mai bine o piesă vestimentară, dar să fie calitativă.
Principala regulă: cumpărați doar ceea ce merită cu adevărat!

7.Machiajul este una dintre modalitățile de a evidenția avantajele și a ascunde imperfecțiunile pielii. Trebuie să utilizați produse cosmetice numai în conformitate cu această regulă și, desigur, la minimum, și nu în 3 straturi de tencuială.
Nu uitați de parfum! Alegeți parfumuri delicate și rafinate, concentrându-vă pe propriile preferințe, nu pe publicitate. Atunci vor fi perfecte pentru tine. Este bine să nu economisești pe parfum!

8.Poate că unul dintre cele mai scumpe lucruri este clasicul. Se combină cu orice și există modele pentru orice tip de figură!

9.Chiar și părul frumos, dar pur și simplu lăsat pe spate, este departe de a fi semnul unei imagini scumpe. Coafura ar trebui să arate de parcă ai fi ieșit din salonul de înfrumusețare acum 5 minute și ai plecat mai departe la servici.
Începeți fiecare zi cu aranjarea părului. De asemenea, nu uitați de îngrijirea părului! Părul femeii „scumpe” este întotdeauna într-o stare superbă, strălucește sănătos, și este frumos aranjat.