9 mărunțișuri, care strică prima impresie a unei femei

Prima impresie despre o persoană este foarte importantă. Singura întrebare este cum va fi mai departe. Dacă scopul vostru este să arătați bine îngrijită și frumoasă, atunci nu merită să faceți aceste greșeli.

Degetele ieșite din sandale
Alege pantofii după mărime. Opțiunea „doar un singur deget iese” nu va funcționa. Nu aveți 8 ani când vă puteți schimba sandalele în fiecare lună. Talpa încălțămintei ar trebui să fie cu 2 mm mai mare decât piciorul.

Fața-o clătită grasă
O față grasă și strălucitoare nu este estetică. Fața poate străluci după ce a fost scos machiajul. Fața grasă și lucioasă mai poate apărea și când transpirăm. Pentru a nu apărea așa probleme pe vreme de căldură, purtați cu șervețele cu voi.

Curelele de la sutien sunt vizibile
Afișarea lenjeriei nu este sexy. Dacă decideți să purtați o rochie cu umerii goi sau un top cu bretele subțiri, este mai bine să aveți grijă de lenjeria intimă. Sutienul ar trebui să fie fără bretele.

Bucăți de machiaj pe gene
Buloanele de pe gene atrag atenție. Pentru a scăpa de ele, înmuiați rimelul în apă caldă. Masa va deveni omogenă. Și puteți vopsi genele fără probleme. O altă opțiune este să folosiți o perie curată după machiaj. Pieptănați-i genele și toate impuritățile vor dispărea.

Blugii căzând
O femeie, care pe stradă își ridică pantalonii, arată ridicol. Dacă blugii se întind în timpul spălării sau pur și simplu nu ați ghicit dimensiunea, folosiți o centură.

Dresuri de culori greșite
Pentru a alege colanții potriviți, trebuie să vă priviți pielea. Culoarea cafelei nu este potrivită femeile cu culoarea deschisă a pielii. Iar culorile deschise ale colanților arată ridicol pentru femeile cu pielea mai întunecată. Puteți verifica dacă vi se potrivesc, trăgând dresurile peste mână.

Prea parfumat
Când a fost întrebată unde trebuie aplicat parfumul, Coco Chanel a răspuns: „Unde vrei să fii sărutat”. Există 6 puncte principale, unde se aplică parfumul: după ureche, încheietura mâinii, cotul, genunchii, gât și decolteu. Aceste locuri sunt suficiente pentru a mirosi dulce. A fi ud de parfum din cap până în picioare înseamnă să distrugi aerul pentru cei din jur.