9 coafuri care oferă efectul vizual de față alungită

Multe dintre femei subestimează importanța coafurii sau consideră că aceasta nu poate influența forma feței. Acest lucru este greșit. Alegerea unei coafuri potrivite  poate crea iluzia unei fețe ovale, rotunde sau orice altă formă în funcție de stilul potrivit. În acest articol vă prezentăm câteva tipuri de coafuri care au scopul de a oferi feței o alură mai subțire.

1.Balaiajul

Balaiajul poate să ofere întregii imagini unicitate și originalitate. Acest lucru se datorează efectului neobișnuit al acestei metode de colorare. Cu ajutorul acestei tehnici, puteți crea coafuri delicate și feminine, sau unele îndrăznețe și extravagante.

Spre deosebire de colorarea tradițională, tehnica balaiaj conferă vizual părului volum și aspect natural. De asemenea această tehnică oferă un efect mai subțire a feței.

2.Bretonul alungit

Moda bretonului scurt dispare. Actual în acest moment este bretonul alungit. Această tehnică nu doar că oferă inocență persoanei în cauză, dar și evidențează foarte mult pomeții. Creează de asemenea un aspect alungit al feței.

3.Coadă cu volum în partea de sus

În trecut această coafură era practicată mai mult de eleve. Cu toate acestea, acum această coafură a devenit opțiunea potrivită pentru femeile de orice vârstă. Secretul cozii înalte constă în volumul creat în partea de sus a scalpului. Datorită acesteia, fața este întinsă vizual, iar pomeții și ochii devin și mai expresivi.

4.Tehnica de tip cascadă

Tunsoarea de tip cascadă este o opțiune pentru cele care vor să afișeze o imagine îndrăzneață. Efectul feței subțiri se obține datorită tehnicii unice de tăiere a firelor în lungimi diferite, datorită căreia forma feței devine îngustă, iar unele dezechilibre sunt eliminate. Această idee de coafură ascunde defectele și scoate în evidență calitățile feței unei femei.

5.Tehnica de tip fascicul în partea de jos a scalpului

Această coafură nu se va potrivi tuturor doamnelor, însă cele care profită de ea, vor rămâne încântate! Tehnica respectivă este potrivită pentru o formă de față largă, fiindcă alungește și face ca pomeții să arate proeminent.

6.Tehnica firelor de păr în față

Acest tip de coafură animă și oferă un aspect jucăuș persoanei.

7.Buclele inegale și neglijente

Stilul neglijent se potrivește perfect doamnelor care preferă să se îmbrace în stil gotic sau rock. Buclele inegale datorită volumului oferă vizual iluzia de față mai slabă.

8.Bretonul oblic

Bretonul oblic este o opțiune de succes pentru doamnele care nu se pot lăuda cu o față subțire. Această coafură schimbă vizual unele caracteristici faciale. Spre exemplu un astfel de breton poate echilibra armonios caracteristici, cum ar fi un nas proeminent sau o frunte prea largă.

9.Coafura de tip pixel universal.

Tunsoarea de tip pixel universal este potrivită pentru absolut orice culoare și structură de păr! Aceasta oferă un efect de alungire a feței și este relevantă pentru toate doamnele care doresc să arate atractiv și la modă.