7 ținute care te vor face mai elegantă, indiferent de vârstă

Uneori este dificil pentru femeile obeze să găsească o rochie perfectă, deoarece multe haine, în loc să ascundă imperfecțiunile, ele din contra, le scot tot mai mult în evidență. . Am colectat 7 rochii în care figura va arăta suplă, iar imaginea se va dovedi luxoasă și elegantă.

1.Rochie-cămașă din denim
Dacă purtați o rochie cămașă în acest sezon, atunci purtați una care vă va ascunde defectele și va sublinia în mod favorabil figura. Un model din denim îți va păstra perfect forma, ceea ce înseamnă că vă va arăta în cea mai bună lumină. Lungimea nu contează. Dacă aveți picioare lungi și subțiri, atunci cu siguranță aveți ce arăta.

2.Cămașă din in
O rochie ușoară cu bretele subțiri pare adesea o combinație mai mult de casă și, prin urmare, necesită detalii suplimentare: o curea corset, sacou, cămașă sau bluză deasupra. De aceea, femeile de modă aleg o rochie-cămașă din in pentru a crea un aspect complex, cu mai multe straturi. În plus, o astfel de croială poate fi purtată nu numai de femeile slabe, o astfel de ținută va ascunde zonele cu probleme și, în același timp, nu va strica din forma siluetei.

3.Maxi floral – subțire, cu o notă de romantism
Iubitorii de rochii lungi din această toamnă ar trebui să arunce o privire mai atentă la modelele în două straturi realizate din țesături translucide: sifon sau voal. O astfel de ținută va ascunde toate defectele și pentru a arăta impecabil într-o astfel de rochie, căutați modele cu talie înaltă și un corset înfășurat – aceste detalii vă vor sublinia și avantajele.

4.Rochie-sacou, vă va arăta mai slabă
O așa rochie este doar o alternativă elegantă la fustele și pantaloni casual, dar este și o soluție la modă pentru ocazii speciale, petreceri și evenimente corporative. Pentru a nu arăta mai plină într-o astfel de ținută, alege un stil de wrap. O centură va accentua talia și va masca burtica plină (dacă există).

5.Rochie din piele
Rochiile din piele sunt acum foarte populare, deoarece arată spectaculos indiferent de stil. Trebuie doar să alegeți nuanța preferată. Pentru a nu calcula greșit, acordați atenție modelelor din linia A sau rochiilor înfășurate – aceste forme sunt ideale pentru orice tip de corp. Nu uitați să vă completați ținuta cu accesorii elegante: bijuteriile metalice masive și pantofii, care vă vor transforma într-o divă rock.