7 sfaturi ale femeilor franceze despre cum o femeie simplă să devină, instant, frumoasă

Creatoarea de tendințe, incomparabila Coco Mademoiselle, a spus odată: nu există femei urâte, sunt leneșe. Cele care au lăsat mâinile în jos și s-au resemnat cu imaginea lor din oglindă. Potrivit statisticilor, 70% dintre femei nu sunt mulțumite de viață. Toată lumea își dorește o viață mai bună. Mai multă dragoste, mai multă unitate și admirație.

Chanel a subliniat că frumusețea nu este în rochii și pantofi la modă.

„Având grijă de frumusețe, trebuie să începi cu inima și sufletul, altfel niciun produs cosmetic nu va ajuta”
Orice nuanță și model de ruj am alege, fără un zâmbet, buzele noastre sunt neatractive, iar ochii trebuie să strălucească și să transmită în mod necesar dragostea de viață.

Am adunat declarații care sunt foarte populare în rândul femeilor franceze despre modul în care femeile se pot transforma în adevărate frumuseți:

„Un înțelept a spus că femeile își datorează jumătate din frumusețe croitorilor. Dă-i femeii pantofii potriviți și ea va cuceri lumea.”
Ideea nu este deloc într-un costum și pantofi noi, ci în câștigarea instantaneu a încrederii în sine.

Unei femeii de peste 30 de ani îi este jale să cheltuiască bani  pe haine noi, ea are grijă de familie – să plătească apartamentul comunal, să hrănească copiii, și să facă rezerve.

Dar gândiți-vă, femeilor! Aceasta este singura voastră viață, nu va exista alta. Da, copiii vor crește, dar vor fi mai puține griji? Nu vei fi niciodată mai tânără decât astăzi. Și acesta este un motiv bun pentru a străluci fără niciun motiv.

„Cel mai bun accesoriu al unei femei este modestia și o rochie transparentă.”
Franțuzoaicele iubesc să fie în contrast. Acest lucru este la noi e altfel- fie ea este o tandră și cochetă, fie va intra într-o colibă, care nu o vede nimeni. Ori o fustă mini, ori pantaloni de trening și așa de-a lungul întregii vieți.

O schimbare de rol este o reîncarnare a unei femei, o schimbare fără de care viața este plictisitoare și monotonă.

„O femeie inteligentă nu arată bine pe fundalul unei prietene frumoase.”
Un aforism picant despre lume. Dacă lucrezi într-o echipă în care femeile, ca și când ar fi selectate, sunt mai tinere și mai subțiri decât tine, atunci acest lucru îți poate reduce stima de sine și să te facă să te complexezi.

Dar nimeni nu îți interzice să apari în acele cercuri în care manierele și înfățișarea ta vor provoca admirație.

„O femeie este ca înghețata, ar trebui să fie dulce și să se topească. Și un bărbat este ca o cafea, puternic și nu lasă să doarmă.”
Și, desigur, cum ne putem descurca fără subiectul influenței masculine asupra noastră. Complimentele fac să înflorească o femeie.

Dacă nu ar exista bărbați pe acest pământ, am vrea să mai concurezi? Să pictezi dimineața? Fugi să pierzi kilogramele în plus? Probabil că am fi teribil de degradați fără atenția sexului mai puternic.