7 semne care dau de gol o femeie neîngrijită. Scapă chiar acum de ele!

Aranjări de păr, săgeți, haine frumoase – toate acestea pot face o fată elegantă și atractivă. Și există lucruri care dau dovadă că doamna nu se îngrijește prea bine.

1.Manichiură proastă
Aici nu ne referim la o acoperire la modă, dar că unghiile și cuticulele trebuie să fie întotdeauna îngrijite. Aici nici nu merită să vorbim despre murdăria de sub unghii. Dacă vă decideți asupra unui strat de vopsire, atunci acesta ar trebui să fie neted și îngrijit făcut.

Nu este necesar să vizitați saloane de înfrumusețare. Puteți face singură o manichiură – este ușor și destul de rapid.

2. Capete despicate
Sunt unele fete cărora le pare foarte rău să-și tundă părul. Acest lucru este valabil mai ales în cazurile în care acesta crește mai slab. Vârfurile despicate sunt una dintre cele mai frecvente probleme pentru multe femei.

Părul este deteriorat, ceea ce înseamnă că niciun remediu nu va ajuta la rezolvarea acestuia. Puteți ascunde vizual acest defect și, pentru a scăpa de problemă, trebuie să tundeți părul la timp.

3. Rădăcini crescute
Dacă v-ați vopsit cel puțin o dată părul, atunci acest lucru este deja pentru totdeauna.

Merită să vă schimbați ușor nuanța naturală, deoarece rădăcinile crescute vor fi imediat vizibile. Toate acestea o arată pe pe fată într-o lumină negativă, neîngrijită. Cât mai rapid posibil, puteți reveni la culoarea voastră cu un shatush sau ombre.

4. Exfolierea pielii
De asemenea, este considerată o problemă obișnuită pentru femeile cu pielea uscată. Acest lucru se întâmplă mai ales în timpul extrasezonului. Aceasta este o reacție naturală a corpului, la care este suficient de ușor de rezolvat, cel mai important lucru este să știi cum.

Un cosmetolog și produsele cosmetice de calitate pot veni în ajutor. Însă mascarea acestei probleme cu machiaj, nu merită.

Totul nu poate decât să se înrăutățească, iar exfolierea va deveni și mai vizibilă. Trebuie să vă hrăniți și să vă hidratați pielea și puteți face, de asemenea, diverse măști. Toate acestea vă vor ajuta să rămâneți o femeie îngrijită.

5. Pielea uscată a mâinilor
Arată foarte neatractivă. Dacă pe mâini există abraziuni și coșuri, atunci femeia arată neîngrijită. Oamenii din jur, în special bărbații își îndreaptă adesea atenția asupra mâinilor.

Prin urmare, dacă o fată vrea să rămână întotdeauna atractivă și îngrijită, trebuie să folosească creme și măști de mâini bune. La urma urmei, ei sunt cei care dau adevărata vârstă a unei femei.

6. Coate și călcâie aspre
Ce ar putea fi mai dezgustător decât asta? O astfel de fată își pierde automat statutul de domnișoară îngrijită. Chiar dacă perioada estivală s-a terminat, asta nu înseamnă că este timpul să nu mai folosiți creme și piatră ponce.

Este important să aplicați crema cel puțin o dată pe zi înainte de a merge la culcare.

7. Fire pe corp nedorite
Fiecare fată decide dacă să-și facă epilarea sau nu. Această întrebare nu este doar subtilă, ci și individuală. Cu toate acestea, trebuie înțeles că parcelele de păr de pe zonele vizibile ale corpului arată foarte urât.