Uite secretul: 7 semne energetice, pe care să le întrunești, pentru o viață absolut împlinită

Semnul 1: dacă aura e curată și puternică, persoana aproape niciodată nu se îmbolnăvește. Când aura e rară și săracă, persoana se supraobosește, are dureri de cap frecvente, apar boli cronice, ușor răcește. Uneori lucrurile se complică – apar semne de boli și mai grave.

Semnul 2: câmpul biologic puternic oferă posesorului său un noroc incredibil în toate treburile sale. Într-un cuvânt, oamenii cu energetică puternică mereu au mai mari șanse să atingă succesul fără eforturi mari.

Semnul 3: e posibil de simțit o aură puternică, dacă persoana emană optimism. Când vă aflați alături de așa persoană, doriți să acționați, să cuceriți lumea și vedeți totul dintr-o perspectivă pozitivă. Dacă e o persoană de sex opus, de ea se îndrăgostesc foarte ușor.

Semnul 4: de oamenii cu nivel înalt al energeticii nu se lipesc problemele. Asta nu înseamnă că așa persoane nu au deloc probleme, pur și simplu ele nu-i afectează atât de mult

Semnul 5: dacă persoana deține un nivel înalt de energetică, atunci ea, cel mai degrabă, e un lider. A conduce pe alții după sine și a fi slab sunt două lucruri care absolut nu pot exista în același timp.

Semnul 6: o aură puternică înseamnă un corp puternic. Când persoana e puternică spiritual, ea e puternică și fizic. E rezistentă, obosește greu și e mereu pregătită să cucerească noi înălțimi.

Semnul 7: mintea persoanei cu aură puternică este una deschisă. Acești oameni nu se tem să experimenteze, să-și extindă limitele, să privească dincolo de orizont. O energetică puternică înseamnă lipsa fricii de orice fel de schimbări. Acest fapt încă o dată demonstrează că viața e dinamică. Viața înseamnă o schimbare și o tranformare permanentă.

E imposibil să întruniți doar două semne, trebuie să le dețineți pe toate șapte. Pur și simplu ele sunt dezvoltate diferit una de alta. Sunt abateri sau anomalii, dar, în general, fiecare dintre caracteristici se dezvoltă odată cu creșterea câmpului biologic. Trebuie doar de lucrat asupra energeticii proprii și viziunii asupra lumii – atunci totul veți reuși.