7 semne a unei persoane cu șarm. Pe câte din ele le posezi?

Oamenii cu șarm nu caută ca fiecare cuvânt să-i fie aprobat de alți oameni, deoarece sunt suficient de încrezători. Mai au un lucru în comun: în fiecare zi urmează neîncetat obiectivul stabilit și îl ating. După cum vă puteți imagina, a fi fermecător nu este o chestiune de noroc. Este timpul să studiezi obiceiurile oamenilor fermecători și să le folosești pentru a crește eficiența personală.

1.Tratează fiecare lucru cu respect
Nu contează dacă este la serviciu și negociază cu un client serios sau comandă o băutură de la chelner, oamenii fermecători sunt sigur că o vor face politicos și respectuos. Oamenii fermecători îi tratează pe ceilalți cu respect, deoarece sunt convinși că nu sunt mai buni decât ceilalți.

2.Evitată discuțiile fără sens
Nu există o modalitate mai ușoară de a pierde interesul față de o altă persoană, decât de a începe o conversație goală. Oamenii fermecători, începând o conversație, încearcă să găsească ceva profund chiar și în lucrurile mici. Interesul lor față de oameni, îi ajută să răspundă cu ușurință la o întrebare bună și să vorbească despre ceea ce consideră că este important în diferite domenii ale vieții.

3.Nu le place să se laude
În conversație, oamenii fermecători nu spun povești despre cât de inteligenți și de reușiți sunt. Și nu pentru că nu au cu ce să se laude. Nici nu le trece prin cap, pentru că înțeleg cât de respingători arată oamenii când cineva își laudă reușitele.

4.Sunt realiști
Oamenii cu șarm se mențin la poziția pe care o au și nu încearcă să devină falși în unele momente. Fac ceea ce și-au pus în plan pentru că înțeleg că oamenii nu apreciază mereu unele lucruri frumoase.

5.Sunt sinceri
Oamenii sinceri ne atrag pentru că merg își urmează drumul lor, simplu și deschis. În teorie, este ușor să fii sincer, dar în realitate este mult mai complicat. Demonstrând onestitate în fiecare zi, oamenii fermecători își urmează convingerile, încearcă să nu bârfească și spun adevărul, chiar și cel amar.

6.Zâmbesc
Oamenii prin natura lor, sunt o oglindă a persoanei cu care discută. Dacă vreți ca ceilalți să te considere fermecător, zâmbește-i pe tot parcursul conversației și vor începe inconștient să-ți ofere emoții pozitive.

7.Încercă să arate partea cea mai bună (dar nu exagerează)
Oamenii fermecători înțeleg că efortul de a se plasa într-o lumină favorabilă este o dovadă de respect față de ceilalți. Dar, odată ce și-au demonstrat prezentabilitatea, nu mai amintesc despre asta.