7 secrete ale gospodinelor, pentru un miros mereu proaspăt, în casă

Mirosul locuinței formează întotdeauna prima impresie ale oaspeților despre proprietari. Dacă la intrarea în cameră se simte un miros neplăcut sau nu există deloc, atunci emoțiile și impresiile nu sunt întotdeauna bune. Gospodinele cu experiență știu că casa ar trebui să aibă un parfum proaspăt, care lasă o impresie plăcută tuturor oaspeților.

Există 8 trucuri pentru ca casa ta să miroase bine.

Scapă de mirosurile neplăcute
Primul lucru, pe care trebuie să-l faci, este să învingi toate mirosurile neplăcute. De exemplu, mulți oameni țin toaleta pentru pisici în coridor. Mirosul din ei nu este întotdeauna plăcut.

De asemenea, acesta este și locul unde toți membrii familiei își scot pantofii, ceea ce lasă și mirosuri caracteristice. Trebuie să lupți întotdeauna cu cauza, nu cu efectul.

Coșul de gunoi trebuie să aibă un capac
Gunoiul Este adesea cauza cheie a mirosurilor neplăcute în casa ta. Nu toată lumea simte acest miros creat, dar oaspeții, cu siguranță, îl vor simți. Singura opțiune este să folosești un capac pentru coșul de gunoi și să ventilezi zona cât mai des.

Filtre pentru ventilație
În baie și bucătărie sunt amplasate ventilații, iar acestea trebuie să ia toate mirosurile neplăcute din apartament, dar practica dovedește altceva. Vecinii pot să fumeze, pot găti sau, pur și simplu, să nu spele după ei toaleta.

Toate acestea vor provoca apariția mirosurilor neplăcute. În acest caz, filtrele de ventilație te pot ajuta.

Ierburile aromate uscate
Ierburile aromate uscate se găsesc în multe magazine. Se vând în ambalaje speciale. Aceste ierburi pot fi așezate în diferite cutii prin diferite colțuri ale casei.

Vor absorbi aromele neplăcute, oferind doar mirosuri plăcute. Acest lucru te va ajuta și la înfrângerea moliilor, care pot provoca daune grave îmbrăcămintei.

Uleiuri esențiale
Uleiurile esențiale sunt o soluție universală pentru cei care doresc să creeze un miros plăcut în casa lor. Poți cumpăra uleiuri esențiale gata preparate și să le adaugi în produsele chimice obișnuite sau în apa pentru curățarea podelelor.

Florile – pentru purificarea aerului natural
Florile sunt un filtru natural pentru aer, deci vor ajuta la menținerea unui miros plăcut. Dacă nu vrei să crești flori, poți cumpăra buchete proaspăt tăiate, acestea vor fi, de asemenea, utile.

Aplicarea condimentelor
Mirosul de scorțișoară și vanilie lasă întotdeauna senzații plăcute. Poți face chiar și o compoziție din bețișoarele uscate ale acestor condimente.

Este mai efectiv să plasezi condimentele lângă surse de căldură; atunci când sunt încălzite, acestea vor elimina o aromă plăcută care se va răspândi în toată casa.