7 produse care trebuie scoase din dietă pentru o figură frumoasă

Din păcate, este imposibil să slăbești doar o anumită parte a corpului: arderea locală a grăsimilor nu este altceva decât un mit. Când o persoană pierde în greutate, țesutul adipos părăsește treptat întregul corp. În primul rând, pentru unii, brațele slăbesc, pentru alții, talia devine mai subțire. Cu toate acestea, una dintre cele mai problematice zone sunt șoldurile. Este cel mai dificil pentru mulți să slăbească acestă parte a corpului, dar aici apare adesea celulita.

Nutriționiștii recomandă să fim atenți și să începem de la o dietă echilibrată, iar caloriile consumate să fie egale sau mai mari decât caloriile consumate. Cu toate acestea, există alimente care adesea măresc aportul caloric al dietei noastre fără să vrem. Vă vom spune ce trebuie să scoatem din dietă pentru a menține șoldurile frumoase și subțiri.

Zahăr
Indiferent cum doriți să scăpați de kilograme în plus, reducerea zahărului este primul pas către o dietă mai sănătoasă. Deși zahărul în sine nu conține grăsimi, acesta oferă o cantitate mare de calorii și dacă nu faceți suficientă mișcare, corpul o va stoca sub formă de țesut adipos.

Pâine albă, paste și orez
În timp ce slăbești, merită să renunți la produsele din făină (pâine, produse de patiserie, tăiței) și orez. Aceste alimente cu indice glicemic ridicat conțin carbohidrați complecși, pe care organismul îi descompune în zaharuri. Pâinea albă poate fi substituită cu cerealele integrale, iar pastele de grâu pot fi înlocuite cu pasta de ovăz.

Carne procesata
Șuncă, cârnați- la aceste produse merită cu siguranță să renunți dacă vrei ca șoldurile tale să arate bine. Momentul este că carnea procesată conține de obicei o cantitate mare de sare de sodiu. Din această cauză, apa este reținută în corp, iar pielea se inflamează și începe să arate ridată.

Dacă nu vă puteți abține complet de la produsele din carne, acordați prioritate celor care conțin mai puțină sare.

Brânzeturi
Brânzeturile sunt, de asemenea, considerate a fi surse mari de sare. Ca și în cazul cărnii procesate, aportul excesiv de sare perturbă echilibrul apă-sare din organism, reținând fluidul și agravând starea generală a pielii.

Puteți reduce efectul negativ al consumului de brânză prin creșterea cantității de apă.

Avocado, nuci și fructe uscate
În ciuda faptului că aceste trei alimente sunt considerate o parte integrantă a unei diete sănătoase, acestea nu ar trebui utilizate în exces. De la sine, sunt bogate în calorii. De exemplu, porția recomandată de 30g de amestec de nuci conține 182 de calorii.

Alcool
Băuturile alcoolice, de asemenea, nu se potrivesc cu un stil de viață sănătos. Mai exact pentru șolduri, alcoolul favorizează celulita. Acesta pune un stres suplimentar asupra ficatului și promovează distrugerea fibrelor de colagen, care sunt responsabile de fermitatea și elasticitatea pielii.

Cafea
Cafeaua conține cantități mari de cofeină. Provoacă eliberarea de adrenalină și crește sarcina asupra glandelor responsabile de producerea acesteia. Astfel, organismul trebuie să depună eforturi suplimentare pentru a scăpa de excesul de adrenalină. Prin urmare, consumul excesiv de cafea crește riscul depunerii de grăsimi în zonele problematice, inclusiv pe șolduri.