7 modele de rochii nereușite și demodate pentru femeile plinuțe! Iată cu ce să le înlocuiești!

Chiar dacă, de-a lungul timpului, s-au creat unele standarde false de perfecțiune ale siluetei feminine, există și un alt punct de vedere: nu există femeie prea slabă sau prea plinuță, există doar alegeri vestimentare nepotrivite.

Dacă formele tale nu se încadrează în 90-60-90, asta nu înseamnă că nu te poți răsfăța cu o rochie la modă care să îți avantajeze silueta. Vezi mai jos câteva sfaturi utile la acest subiect!

Exemplul Nr. 1

Rochia din stânga are două neajunsuri: dungi orizontale dese și țesătură sintetică subțire.

O opțiune mai reușită este să o înlocuiești cu o rochie din șifon, bumbac sau in. Iar dacă vei accentua talia sau zona de sub piept – acest lucru te va face să arăți mai suplă.

Exemplul Nr. 2

Modeluil din stânga este deja demodat. Optează pentru o rochie ce corespunde tendințelor actuale și îți avantajează figura. Astfel, nu vei da greș!

Exemplul Nr. 3

Rochia din stânga este modelul pe care nu ar trebui să îl îmbraci la ieșire. Materialul și imprimeul creează senzația unei rochii „de casă”. Alege o ținută mai rafinată și asorteaz-o cu o pereche de sandale elegante. Un astfel de look se potrivește oricărei femei.

Exemplul Nr. 4

Modelele foarte strâmte și scurte îți pot sublinia imperfecțiunile figurii.

Un decolteu în formă de V îți va alungi vizual gâtul. Găsește modelul mai liber, care nu îți dă în vileag toate secretele și vei ieși învingătoare!

Exemplul Nr. 5

Rochia din stânga are mai multe neajunsuri:

-dungile orizontale ajung până la mâneci, ceea ce te face să ppari gârbovită + îți fac partea superioară a trunchiului mai voluminoasă.

-rochia nu își menține forma. Din această cauză, ultima dungă orizontală creează efectul de burtă bombată.

-lipsește centura sau accentul în zona taliei.

Exemplul Nr. 6

Modelul larg și umflat din țesătură sintetică subțire creează efectul unei siluete „butoi”.

Exemplul Nr. 7

Încă un exemplu de rochie over-size din țesătură nereușită care dezavantajează figura. Optează pentru un model care îți scoate plusurile în evidență!