7 lucruri care nu trebuie să lipsească din geanta unei femei!

Francezii spun că singurul lucru care lipsește în geanta unei femei este ordinea. O fi sau nu așa, doar unul Dumnezeu știe. Un lucru e cert, indiferent cât de multe lucruri păstrezi acolo, ele trebuie să fie utile. Prin urmare, astăzi vom discuta despre 7 lucruri utile, care nu trebuie să lipsească niciodată din poșeta unei femei.

7 lucruri nelipsite din geanta unei femei

#1.  Șervețele umede și uscate

Șervețelele umede sunt întotdeauna utile și trebuie să se regăsească în geanta unei femei. Ori de câte ori apare o situație neprevăzută, ele se dovedesc a fi absolut necesare. Un pantof stropit de noroi, o hemoragie nazală, lipsa dezinfectantului în tramvai – șervețelele umede te pot scoate basma curată din cele mai diverse situații.

Și nu uita de șervețelele matifiante. Aceste șervețele absorb excesul de sebum de pe ten, previn apariția imperfecțiunilor și sunt de neprețuit, mai ales vara. Ele nu costă un pumn de bani, îți ajung pe o lună, în schimb vei fi sigură de frumusețea tenului tău.

#2. Parfumul

Știai că mirosul este cel mai vechi din toate cele 5 simțuri și creează cele mai durabile asocieri? În primul rând, se cuvine ca o femeie să miroase plăcut. Iar în al doilea rând, parfumul transmite mesaje, reflectă individualitatea femeii, influențează starea de spirit a ei, dar și a celor care o înconjoară. Prin urmare, un flacon cu aroma preferată trebuie să fie întotdeauna la îndemână.

#3. Rujul și cosmeticele de bază

De ce mai ai nevoie de poșetă, dacă nu pentru cosmetice? Vrem nu vrem, setul cosmetic este indispensabil pentru aspectul unei femei contemporane. Viața este imprevizibilă, iar femeile sunt hiper emoționale. Dacă te plouă? Dacă îți dau lacrimile? Dacă ai un rendez-vous spontan, ce faci fără cosmeticele de bază? La urma urmei, nu le poți ține în buzunare.

#4. Peria și oglinjoara

Nicio cameră frontală de la telefon nu va înlocui farmecul și naturalețea unei oglinjoare. Acesta este un must-have al fiecărei femei. Dar nici de perie nu trebuie să uităm. Coafura dă tonul întregii ținute, iar vântul, ploaia și frigul nu au dispărut nicăieri.

#5. Un plasture

Nu-i secret că femeile adoră pantofii și tocurile înalte. Iar cei mai pantofi dintre pantofi sunt pantofii noi. Dar toți pantofii noi au o problemă – bătături, bășici și alte dureri provocate de textura dură a lor. Dacă prejudiciul a fost deja adus, un simplu plasture îți va alina durerea. Cu toate acestea, e mai bine să anticipezi acest lucru și să aplici plasturii de la început.

#6. Pila de unghii

Mâinile îngrijite și unghiile frumoase sunt atributul fiecărei femei care se respectă și știe să-și aprecieze adevărata valoare. Unghiile reflectă personalitatea și individualitatea unei femei și se cuvine să fie îngrijite. O unghie ruptă îți poate sabota întreaga ținută. Dar, după cum bine știi, paza bună trece primejdia rea.

#7. Dropsuri sau gumă de mestecat cu aromă de mentă

Indiferent de context, respirația proaspătă este esențială pentru confortul emoțional al unei persoane, dar și a celor din jur. Mirosul poate strica toată impresia despre o femeie și deseori impresia nu se mai schimbă. Asocierile olfactive sunt rezistente în timp și dacă nu vrei să tragi rușinea, mai bine să ai un plan de rezervă pentru zilele când mirosul neplăcut din gură te ia pe nepregătite.

Citește și: Pielița ruptă din jurul unghiilor: Cum o îndepărtăm rapid și fără durere?