6 trucuri esențiale pentru a atrage și păstra dragostea unui bărbat

Toate femeile visează la dragostea perfectă. Acest lucru este perfect normal și de înțeles. Cu părere de rău însă multe dintre doamne, din disperarea de a nu rămâne singure și de a-și păstra cât mai mult partenerul lângă ele, încep să apeleze la diferite intervenții chirurgicale, înșelătorii, tertipuri, uitând că naturalețea e cel mai frumos atu al unei femei. Este clar că revistele de modă din ultimul timp vin cu fel de fel de soluții de frumusețe, diete, iar sărmanele doamne sunt acaparate de aceste lucruri, uitând de autenticitate și naturalețe. Pînă la urmă șțiți cum se spune: “Frumusețea vine din interior!” Deci, dacă vrei să ai lângă tine un prinț fii pe interior prințesă și nu apela la metafora mărului frumos în exterior și putred pe interior. În articolul de astăzi îți prezentăm câteva sfaturi pentru a rămâne mereu frumoasă și apreciată în ochii partenerului.

1.Fii tu însăți!     

Nu există femei urâte, decât cele urâte la suflet. Un bărbat se îndrăgostește întâi de natura, caracterul unei femei, iar fața și figura provoacă admirație abia după aceea.

2.Adoptă un comportament matur emoțional!

O femeie matură creează admirație și atrage după ea o energie masculină la fel de matură emoțional.

3.Fii grațioasă!

Grația este o calitate cu care e înzestrată fiecare femeie, însă trebuie ca aceasta să știe cum să o scoată în evidență. De asemenea această calitate prețioasă nu trebuie să fie blocată și ascunsă sub o mască de rigiditate sau sub niște convingeri limitative.

4.Iubește-te și respectă-te pe tine însăți pentru a putea oferi respect și iubire bărbatului de lângă tine!

5.Validează-ți partenerul!

Pentru a păstra iubirea unui bărbat în viața ei, o femeie e necesar să fie atentă la lucrurile bune și frumoase pe care acel bărbat le realizează zi de zi. Un simplu “mulțumesc” din suflet pentru cafeaua de dimineață, un “ce frumos ai aranjat!“ sau un ”te iubesc!” înainte de somn poate face minuni.

6.Arată-i bucurie și recunoștință!

Arată-i că te bucuri de prezența lui atunci când vă revedeți. Zâmbește-i din toată inima, îmbrățișează-l călduros și alungă, astfel, orice lucru negativ din relație.