6 culori ale hainelor, care îți adaugă câțiva ani în plus! Iată care sunt

Fiecare femeie vrea să arate tânără și elegantă, când își alege o ținută. Dar cineva acordă vreo atenție specială la nuanțele hainelor de toamnă?

Specialiștii au evidențiat 6 culori, care îmbătrânesc femeia. Poate ar fi cazul să renunți la ele.

Culoarea măslinie

Măsliniul este o culoare dificilă care provoacă întotdeauna sentimente contradictorii. Culoarea este grozavă pentru vară, dar alegerea ei în toamnă nu este chiar binevenită. Această culoare evidențiază întotdeauna oboseala și face pielea să arate mai palidă.

Maro închis

Maro închis este o nuanță a pământului. Experții recomandă să renunți la această culoare în toate anotimpurile. Și acest lucru nu este deloc surprinzător, deoarece nuanța adaugă vizual ani.

Chiar dacă o fată tânără alege o haină sau o jachetă de această culoare, ea va părea mai în vârstă. Iar pentru femeile mature, maro închis este complet inacceptabil.

Gri-bej

Este o culoare excelentă, care se considerată a fi una de bază. Dar, dintr-un anumit motiv, multe femei uită că le face pielea mai deschisă.

Este mai bine să alegi griul-bej primăvara sau vara. Nuanța este considerată a fi una gingașă și mai aristocratică.

Portocaliu aprins

Mulți și-au dat seama că este mai bine să renunți la culorile palide toamna. Prin urmare, apare întrebarea următoare: înseamnă că pot purta culori aprinse? Culorile aprinse sunt mai potrivite pentru acest anotimp, dar trebuie să ai grijă și aici. Portocaliul aprins nu este totuși o soluție bună.

Această nuanță îți poate adăuga vârstă și să-ți creeze un stil de îmbrăcăminte de prost gust. Este suficient să ne amintim doar un singur lucru: această culoare nu adaugă prospețime, ci doar face o femeie să iasă în evidență pe fundalul altora.

Bordo

Culoarea bordo îmbătrânește întotdeauna. Experții subliniază că chiar și un costum bordo obișnuit adaugă cel puțin 5 ani.

Pentru fetele tinere acest lucru nu este strașnic, dar doamnele după 45 de ani trebuie să fie atente. Culoarea este destul de moale și destul de frumoasă, dar adaugă ani. Și dacă astfel de haine sunt deja la tine în garderobă, ar trebui să le combini cu culori mai deschise.

Violet

Violetul este o culoare la care renunță mulți stiliști. Arată diferit când ieși afară sub soare și când întri într-o încăpere.

Prin urmare, atunci când îmbraci pulovere sau fuste violet, va arăta într-un mod, dar pe stradă totul va fi diferit. Culoarea este considerată una „bolnăvicioasă”, deoarece înrăutățește culoarea tenului și arăți mai obosită.