5 tunsori și coafuri deosebite care vor îngusta vizual fața: alege să fii fenomenală !

Orice femeie vrea să arate măcar un pic mai spectaculos decât este în realitate. Și o astfel de dorință este absolut normală. La urma urmei, ne place să ne îmbrăcăm frumos și să facem o impresie bună.

Adesea, nu doar îmbrăcămintea ne ajută în acest sens, ci și coafura. Iar un coafor bun știe că o tunsoare și o coafare potrivită  pot slăbi vizual fața și pot da un efect de întinerire.

Carret cu textură alungită

Orice fată dolofană știe că un bob texturat, până la umeri poate ajuta întotdeauna la ascunderea obrajilor dolofani. Cert este că o astfel de tunsoare ajută la obținerea unui „oval” și accentuează mai bine trăsăturile faciale, pentru a adăuga o ușoară alungire.

În acest caz, părul poate fi atât drept, cât și cu o ușoară ondulare, parcă ar încadra fața. Volumul suplimentar la rădăcini va fi util și aici: va ajuta coafarea să arate mai proaspătă.

Bucle ușoare

Atât pentru păr scurt cât și pentru păr lung. Aici, secretul efectului este și el simplu: șuvițele încadrează cu succes fața, întinzând-o puțin vizual, netezind efectul de plenitudine a obrajilor.

Dar, în același timp, încearcă să obții cel mai natural efect. Buclele prea voluminoase vor arăta prea teatral și invers vor atrage atenția asupra trăsăturilor tale.

Breton lung

Bretonul lung este un detaliu familiar pentru mulți. Dar aici merită remarcat faptul că uneori joacă o glumă crudă cu noi, dimpotrivă, atrăgând atenția asupra rotunjimii trăsăturilor faciale.

Vrei să eviți acest lucru, dar fără a renunța la breton? Alege o despărțire laterală. Cu ajutorul unei astfel de ușoare asimetrii, vei ajusta trăsăturile feței.

Tunsoarea gradată

Este destul de dificil să refuzi părul lung. Astfel, dacă nu dorești să-ți iei adio de la părul lung,  atunci poți alege cea mai populară tunsoare gradată – o cascadă. Părul de lungimi diferite îndeplinește mai multe funcții simultan: întind fața și ascunde rotunjimea acesteia.

Lungimea ideală pentru această tunsoare este chiar sub umeri. Din păcate, cu părul mai lung, nu este sigur că un astfel de truc va funcționa. În același timp, reține că șuvițele scurte din față nu ar trebui să pună accent pe partea inferioară a feței.

Asimetrie

Cu ajutorul trucurilor vizuale, putem oricând să „slăbim” în mod competent în câteva minute. Despărțire laterală, șuvițe curgătoare – o ușoară asimetrie va ajuta întotdeauna la ascunderea rotunjimii. Dar o despărțire dreaptă, dimpotrivă, extinde vizual fața.

Cocuri netede, cozi de cal, păr prea lung – acestea sunt trăsăturile care îți vor sublinia în cel mai scurt timp fața rotundă, așa că este mai bine să refuzi astfel de tunsori și coafuri.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !