5 trucuri simple de machiaj, care te vor face să arăți cu 10 ani mai tânără

În acest material vă arătăm 5 trucuri simple de machiaj pentru a te face să arăți cu 10 ani mai tânără. Acestea sunt relative, dar dacă vă plac, nu aveți decât să le aplicați pentru arăta mai deosebit și să reduceți câțiva ani din buletin.

 

1.Stabilirea tonului

Sarcina principală a acestui tip de machiaj, este de a crea un aspect mai proaspăt și mai îngrijit. El se numește „umple-ți fața de viață și culori”. Prin urmare, se începe prin echilibrarea tonului feței. Pentru a se potrivi perfect, pielea trebuie pregătită: curățată, hidratată și, dacă este necesar, uniformizează pielea.

Pentru un efect de lifting, se recomandă să folosiți nuanțe de fond de ten calde pentru a conferi tenului un aspect proaspăt și fin.

2.Îngrijirea sprâncenelor

Primul lucru care atrage atenția într-o fotografie sunt sprâncenele. Întotdeauna trebuie să gândești cu un pas înainte. Sprâncenele înguste fac fața să pară mai bătrână, așa că trebuie doar să fie făcute mai largi și mai armonioase.

3.Evidențierea ochilor

În machiajul ochilor se folosește o paletă de culori calde care va face mai luminoși și, va completa armonios bronzu. Este mai bine să alegeți texturi mai deschise pentru a reduce vizual ridurile.

4.Accentuarea buzelor

Acum sunt frumoase culorile cât mai naturale de ruj! Acestea creează un aspect special și reîmprospătează fața. Asigurați-vă că folosiți aceeași nuanță pe zona de fard.

5.Adăugarea unui secret de atractivitate

Acest punct nu este obligatoriu, dar dacă vrei să arăți mai îndrăzneț poți adăuga un pic de șarm cu un accesoriu frumos sau aplici o culoare mai deosebită părului.