5 trucuri ca să arăți frumos într-o fotografie, chiar și cu kilograme în plus!

Mulți oameni cred că numai fetele slabe și frumoase pot să arate bine într-o fotografie. Aceasta este o prostie! Secretele modelelor remarcabile nu constă în ​​figurile lor ideale, cât în ​​capacitatea de a găsi unghiul și poziția corectă. Astăzi vom vorbi despre 7 trucuri în fotografie, care vor face chiar și o fată cu forme să arate grozav!

Nu te relaxa când ești fotografiată
Fetele cu forme trebuie să evite poziția frontală relaxată. Se poate părea că partea inferioară a corpului este foarte masivă și nu există deloc talie.
Îți recomandăm să te întorci la camera foto până la ¾, să îți îndrepți spatele și să strângi burta. Acest lucru va face ca linia umerilor și șoldurilor să pară mult mai îngustă. Nu-ți apăsa mâinile pe corp, pentru a evita crearea iluziei unei figuri „pătrate”. Este mai bine să pui mâna pe talie, astfel vei pune accent pe ea.

Un picior înainte
Acum câțiva ani, pe Instagram a existat o tendință ”poze cu un picior înainte”. Celebrele insta-dive au expus fotografii în care arătau curbele șoldurilor, iar criticii răutăcioși au glumit și au creat parodii amuzante.
Și degeaba! La urma urmei, această tehnică face poza mai grațioasă și subliniază demnitatea figurii.
Deci, este suficient să puni un picior înainte pe deget și să îndoi genunchiul ușor spre interior. Accentul va fi pus pe piciorul din spate.
Un alt secret: pentru a nu te concentra asupra defectelor de pe burtă sau părților laterale, poți să acoperi această zonă cu mâna, așa cum se arată în fotografie. Voila!

Fotografiază-te de jos
Unul dintre principalele secrete ale picioarelor lungi și subțiri din fotografie este unghiul ușor de jos. Acest lucru funcționează în direcția opusă – unghiul de sus scurtează mult picioare și corpul îl face disproporționat.
Și dacă adaugi sfaturile anterioare: îndrepți umerii și pui piciorul pe deget în față, rezultatul va fi impresionant.

Nu pune accent pe șold
Pentru a preveni ca partea inferioară a corpului să pară prea voluminoasă, nu pune accent pe coapsa din față. Este necesar să distribui greutatea corporală pe ambele picioare, astfel ambele vor arăta lungi și tonifiate în fotografie.

Stai ca o lady
Fotografiile așezate sunt cele mai nereușite. Pentru o fotografie frumoasă, trebuie să te așezi pe marginea scaunului pe jumătate, să îți îndrepți spatele și să întorci picioarele în diagonală.
Este mai bine să nu puni genunchii împreună și să nu le direcționezi spre obiectiv – acest lucru va face corpul disproporționat. Pentru ca coapsele să arate mai subțiri, acestea nu trebuie să se întindă complet pe suprafața unui scaun sau a unei canapele, ci doar să le atingă ușor.