5 ținute care vor arăta nereușit, pe o femeie 40+

Cu toții vrem să arătăm grozav, chiar și în ciuda defectelor noastre. Astăzi vă vom povesti despre acele lucruri care nu fac decât să evidențieze părțile slabe ale noastre.

 

Rochii ornamentate cu flori mici

Nu se recomandă să purtați o astfel de rochie, care a ieșit de mult din modă, iar acum multe persoane asociază un astfel de design, cu halatul bunicii. Poți purta oricând o rochie într-o singură culoare și care va scoate în evidență decența și simplitatea.

Salopete scurte

Salopetele ar fi bine să le lăsați pentru a vă odihni într-un sanatoriu, deoarece o plimbare prin oraș într-o astfel de ținută nu vă va arăta în trend și elegantă.

Pulover Skinny cu imprimeuri copilărești

Acum nu veți întâlni nici măcar un adolescent sau fete de 20 de ani într-o astfel de ținută. Desigur, există pulovere potrivite, iar un model simplu pe care scrie o frază frumoasă ce vă caracterizează și arată estetic, ar fi bine să o îmbrăcați.

Cardigan fin din tricot

Un cardigan deformat, care atârnă ca o cârpă și arată foarte ridicol, are abilitatea de a îmbătrâni cu câțiva ani. El va sublinia doar defectele voastre și nu va lăsa să arătați elegantă. Ca soluție ar fi să utilizați un cardigan tricotat gros, este mult mai cald și potrivit în zilele reci și ca un plus va ascunde imperfecțiunile.

Hainele prea scurte

Dacă aveți o figură bună și sunteți curajose ca să îmbrăcați hainele scurte, atunci optați pentru ele, dar totuși după 40 de ani nu se recomandă să purtați pantaloni scurți, topuri și miniskirts. Nu va arăta la fel de bine precum la 20 de ani. Mergând pe stradă, puteți arăta stupide, așa că ar fi bine să vă abțineți de la astfel de lucruri.