5 tendințe, care îți dezavantajează silueta. Scapă de ele!

Moda este modă, dar bunul simț trebuie să rămână la locul său. În căutarea celui mai elegant look, unele doamne încearcă toate tendințele simultan. Și în așa mod, ele merg să cucerească străzile orașelor. Aceasta este o greșeală! Știrile fierbinți de pe podiumurile din Milano și Paris nu sunt pentru toată lumea. Unele dintre ele sunt pur și simplu nereușite sau chiar periculoase – puteți transforma o siluetă frumoasă într-un coșmar.

În acest material vă vom spune ce articole noi pentru 2020-2021 ar trebui purtate cu extremă prudență – sau poate că este mai bine să nu le purtați deloc.

1.Rochii parașută
Ei bine, pentru ce să poarte o femeie, așa ceva dacă femeia nu este în așteptarea unui copil? La urma urmei, există alte stiluri colorate, care vor sublinia rezultatele eforturilor din sala de sport și vor ascunde defectele. Nu există nicio estetică în rochiile parașută, singurul lor plus este că nu vă va fi cald vara. Și, dacă burtica va crește în perioada de autoizolare, atunci nici ea nu va fi vizibilă. Da, chiar și pe stradă toată lumea va fi atentă la tine. Dacă acesta este obiectivul principal și ceea ce cred alții nu este important, o puteți purta cu îndrăzneală.

2. Culottes
Un lucru foarte, foarte dubios, însă în unele cazuri foarte rare, pantalonii scurți par destul de eleganți. Dezavantajul acestor pantaloni este că cel mai des șoldurile par mai late, picioarele sunt mai scurte și întreaga figură pare ghemuită. Pantofii cu toc înalt ar putea salva situația. Dacă ați cumpărat deja culottes și acum sarcina este unde și cum să îi purtați, vă recomandăm să îi purtați cu un top crop și sandale.

3. Over-size
De mai mult timp, stiliștii au încercat să ne convingă că un pulover tricot gros din fire groase este mega-feminin. Acum se poartă din ce în ce mai des supradimensionarea în serile reci de toamnă-iarnă. Însă puloverele și tunicele pe forma corpului revin treptat la popularitatea lor de odinioară, dacă vrei să ieși în public și să arăți frumos.
Ce trebuie făcut dacă există cel puțin trei haine supradimensionate în dulap și încă nu sunt uzate? Poartă-le pe vreme rece.

4. Piele de culoare metalică, lucioasă și latex
Toate cele trei tendințe sunt anti-tendințe absolute în realitate și, în general, o crimă împotriva modei și stilului real. Nu numai că arată vulgar și sfidător – ci și îngrașă, ceea ce este foarte rău.

5. Geantă uriașă
Da, da, un accesoriu, care atârnă de la umăr, cot, încheietura mâinii, poate distruge și silueta. De ce? Deoarece o pungă mare atrage atenția asupra părții corpului, care este cât mai aproape de ea. Dacă sunt coapse, ele vor apărea ca voluminoase. Dacă geanta este purtată pe umăr, talia va dispărea, pe fundalul ei.

Soluția problemei: nu purtați o geantă, ci un rucsac pe spate, dacă aveți cu adevărat nevoie de întregul arsenal de produse cosmetice, un costum de baie, o tabletă și sandale. Sau aranjați geanta la nivelul zonei cu care doriți să vă lăudați.