5 sfaturi pe care nu le-aș acorda niciodată unei persoane, dar care m-au ajutat foarte mult  

Se spune că fiecare dintre noi are o structură diferită și funcționează într-un mod aparte. Deci reiese că nu putem să ne ghidăm cu toții după aceleași paradigme și nu ne ajută pe toți aceleași sfaturi. În articolul ce urmează îți aduc la cunoștință 5 sfaturi pe care deși nu le-aș recomanda nimănui, mie personal mi-au fost de un real ajutor:

1.Înfruntă-ți fricile prin creșterea adrenalinei

De multe ori se spune că adrenalina ne ajută să ne înfruntăm cele mai mari frici și temeri ale noastre. Săritura cu parașuta și parapanta, deși nu e recomandată pentru persoanele cu frică de înălțime sau slabe de inimă, pe mine personal m-a ajutat să-mi înfrunt foarte multe temeri. Până la urmă știți cum se spune: În momentul în care adrenalina se află la maxim, restul fricilor sau neputințelor rămân vagi și abia vizibile.

2.Cumpără ceva alogic folosind ultimii bani sau ceva scump la momentul nepotrivit

Banii sunt rădăcina, de existență a tuturor axelor noastre din viață, precum și a relațiilor. O interacțiune ușoară și sănătoasă cu ei este la fel de necesară ca și cu oamenii. Și, de asemenea, determină însăși prezența acestei interacțiuni. Un nevrotic financiar care se teme mereu de prea puțini bani, emană o energie negativă de lipsă și astfel  toată lumea fuge de el. În bani, ca și în toate celelalte domenii ale vieții, este nevoie de jonglare, spontanietate, flux, de capacitatea de a câștiga bani fără a afecta sistemul nervos.

E mai ușor pentru noi să ni se dea ceva de care suntem mai puțin atașați. Dacă nu am fi atașați de noi înșine, am scăpa de toate problemele imediat.

3. Schimbarea de traiectorie pe un anumit palier                                 

Suntem blocați într-o realitate familiară în care rutina își spune cuvântul. Această rutină duce de multe ori la automatizare. Pentru a preveni aceste riscuri e bine ca odată la o anumită perioadă să schimbăm traiectoria. Se spune că schimbarea traiectoriei în viață contează foarte mult. În momentul în care ne decidem să facem o schimbare pe un anumit palier ieșim din zona noastră de confort și devenim mai puternici.

4.Condițiile contează

De ce să închiriați un apartament scump în centru, dacă lucrați online și nu vă pasă unde să locuiți? Poți închiria un apartament de două ori mai ieftin, de o calitate excelentă și în suburbii? Se spune că condițiile contează!

5. Privește lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Se spune că atunci când o ușă se închide, numaidecât alta se va deschide. Sunt oameni care o iau de la zero doar în momentul în care universul le dărâmă ceva în viața lor, iar alții nu așteaptă să se întâmple un deznodământ tragic și trec la acțiune din dorința de a evolua. Orice rău este spre bine, iar dacă ceva se năruie în viață , pur și simplu ia-o de la capăt fără frică! Nu privi totul ca pe o tragedie, ci ca pe o lecție. Schimbarea de perspectivă poate fi foarte utilă!