5 rochii de vară, care nu trebuie să îți lipsească din garderobă

Dacă anul trecut, mulți dintre noi, în acest moment, ne împachetam valizele ca să mergem într-o vacanță, pentru a servi cocktail-uri cu prietenii pe terasa de vară, anul acesta călătoria și mersul în locuri publice este tensionată, însă vara nu este anulată! Temperaturile ridicate de afară ne sugerează că este timpul să ne schimbăm în rochii cât mai ușoare.

Cumpărăturile online sunt cele mai practice la acest moment, iar pentru a vă ușura căutările, am selectat 5 rochii perfecte, care vor fi în culmea modei în această vară și se vor potrivi tuturor.

Sarafan cu nasturi

Versiunea perfectă a unei astfel de ținute este culoarea albă sau a laptelui, nasturi mari de o nuanță lemnoasă și o siluetă montată. Puteți să purtați un tricou ușor sub un sarafan, pe vreme mai puțin caldă, precum și în locuri în care vă veți simți inconfortabil cu un decolteu deschis.

Rochie lungă cu buline

Combinația – buline albe pe fond maro – este din nou la modă, la fel ca orice alte nuanțe care vi se potrivesc. Tendința actuală este libertatea și ușurința, completate de volane, și jabouri.

Imprimeuri florale

În acest sezon, culorile pastelate sunt actuale. Imprimeul de dimensiuni medii și flori în tonuri naturale, ușor prăfuite, te vor face să arăți impecabil.

Wrap Dress cu decolteu

Wrap dress este opțiunea perfectă din punct de vedere al confortului, cât și din punct de vedere al evidențierii siluetei: va crea o clepsidră acolo unde nu a existat niciodată, subliniază favorabil decolteul și picioarele bronzate. În acest sezon cumpărăm rochia perfectă în nuanțe naturale: valurile mării, albastru deschis, tulpini verzi, migdale, ocru.

Cămașa

Rochia-cămașă este foarte îndrăgită în rândul femeilor. În acest sezon sunt în trend modele voluminoase. Puteți alege fie o țesătură de cămașă groasă, fie bumbac sau in, aceasta fiind cea mai bună opțiune pentru căldură. Lungimea și culoarea sunt, la discreția dvs., dar votăm pentru tradiționalul alb și albastru pentru cămăși.