5 modele vestimentare nereușite, care nici nu merită încercate!

În colecția magazinului există multe articole pentru femei super-trendy, dar nu vom purta niciodată haine din această listă. Ne dăm seama că este ceva în neregulă cu aceste lucruri și nu ar trebui să le luăm nici măcar în cabina de probă. Este timpul ca unele haine de toamnă să fie reciclate, acestea sunt deja demodate: anti-tendințe ale sezonului toamnă-iarnă 2020-2021.

1.Geacă decupată

Un sacou decupat este demodat de mult timp și niciun detaliu la modă nu îl vor salva. Acest model nu este potrivit pentru foarte multă lume: împarte vizual silueta în jumătate și se concentrează asupra defectelor de pe abdomen (fetele cu o figură de „măr” cu siguranță nu ar trebui să o poarte). Este mai bine să vă concentrați pe modele versatile și elegante, care să se potrivească tuturor, fără excepție.

2. Pulover combinat

Acest model, care a apărut în mod neașteptat în colecția Love Republic, l-ar supăra foarte mult pe stilist. Jumperul și cămașa purtată sub el, a fost de multă vreme pe lista anti-tendințelor. Într-o cămașă și pulover supradimensionat, vom arăta mai modern și mai elegant.

3. Fustă scurtă cu nasturi

Elementele din piele și cu metal, adaugă masculinitate look-ului și se află pe lista celor mai îndrăznețe tendințe. Dar acest model de fustă creează efectul de centimetri în plus – acest lucru va distruge chiar și figura subțire. Linia verticală cu nasturi, concepută pentru a prelungi vizual picioarele, nu își îndeplinește funcția.

4. Cardigan subțire

Tricotajele translucide subțiri nu ne vor încălzi deloc într-o toamnă rece. Iar dantela de-a lungul spatelui și al mânecilor arată de modă veche. Acest cardigan nici nu merită încercat, este mai bine să luați un model similar de tricot mare și dens. Vă va fi atât cald, cât și modern.

5. Pantaloni din in cu săgeți

Inul și săgețile sunt o combinație dubioasă. Țesătura naturală este foarte încrețită și este foarte dificil să păstrezi pantalonii în stare bună, darămite săgețile. Pantalonii arată dezordonat și întregul aspect începe să arate dezordonat. Dacă acest model ar avea o croială liberă și fără săgeți, atunci ar avea loc într-un dulap de vară.