5 modele frumoase pentru o manichiură simplă! Care vă place mai mult?

Modelele de unghii sunt fără limită și capăt, la fel și culorile pe care le puteți alege. Dar, indiferent de câte opțiuni există, desenele simple sunt frumoase și deseori preferate de femei.

Cu toate acestea, există soluții simple de manichiură care îți pot face unghiile foarte frumoase, îngrijite și feminine. Din nou, există atât de multe opțiuni încât vă veți confunda și până la urmă va fi greu să alegeți, așa că am făcut o mică selecție pentru voi!

1.Unghii monocromatice de diferite nuanțe
Unghiile monocromatice sunt soluția perfectă pentru o manichiură simplă, discretă și elegantă. Este o alegere foarte bună pentru unghii și este potrivită pentru ocaziile în care nu doriți să atrageți atenția, de exemplu la locul de muncă.

2. Ornament pe unghiile cu linii
Liniile pe unghii sunt cel mai simplu design pe care îl poți alege pentru unghiile tale. Vertical, orizontal, oblic, paralel, care se intersectează, aveți opțiuni nesfârșite …

Puteți aplica linii pe toate sau pe anumite unghii. Le puteți face foarte ușor și pe cont propriu folosind o perie subțire. Ideile de manichiură cu linie vă vor oferi un rezultat frumos și elegant!

3. Unghii cu buline
Bulinele sunt drăguțe și ușor de creat! Puteți stropi unghiile în întregime, puteți crea modele cu buline chiar la baza sau vârful unghiei sau linii verticale din puncte. Desenați puncte folosind scobitori, tampoane de bumbac sau un creion! Încercați unghiile cu buline și veți înnebuni!

4. Manichiură franceză
Manichiura franceză este considerată cel mai clasic și atemporal model al unghiilor. Este potrivit pentru orice ocazie și vă va menține unghiile sănătoase și îngrijite. Pentru un design mai original, vă puteți îndepărta de varianta clasică: roz lăptos și linia albă și puteți crea un design mai alternativ. Încercați sclipici sau unghii franceze cu praf de aur. Așadar, actualizați-vă manichiura clasică franceză și încercați diferite opțiuni!

5. Unghii cu modele de geometrie
Formele geometrice pot fi, de asemenea, foarte frumoase pentru o manichiură.

Acestea nu sunt unghii clasice, dar pot fi la fel de elegante.