5 modele de lookuri elegante de toamnă, pentru femeile plus-size

Crezi că dacă silueta ta este departe de a fi ideală și nu vei arăta niciodată la modă? Nu, nu și iarăși nu. Industria modei a exclus de mult idealurile de frumusețe, iar parametrii modelului 90-60-90, se pare, că se vor scufunda în curând în trecut. Și, deși vremea ne permite încă să creăm imagini elegante și luminoase, profităm de această ocazie. Deci, ce ar trebui să poarte femeile cu o figură non-standard?

Modele monocromatice. Costumele realizate într-o singură schemă de culori sunt în vârful popularității. În plus, sunt potrivite pentru femeile cu orice tip de figură. Soluția optimă pentru toamnă este să te îndrăgostești în paleta pastelată și să privești mai atent culorile bej, nisip și maro. Nu uitați de texturi: combinațiile contrastante sunt la modă în orice sezon.

Crop-topuri. Se spune că tricourile și tricourile decupate sunt doar pentru fetele slabe. Cu toate acestea, popularele Insta-dive infirmă complet această propunere și sugerează că, chiar și în toamnă, purtați cu îndrăzneală bluze și includeți-le în aspectul vostru. Topurile decupate se asortează bine cu o fustă cu talie înaltă și puteți completa o fundă îndrăzneață cu o jachetă, de preferință în tonuri bej.
Rochii ușoare. În timp ce vremea nu s-a stricat încă complet, vă puteți permite să vă prelungiți toamna cu rochii ușoare atât de lungime maxi cât și de lungime midi.Decorate cu modele florale, motive abstracte sau cu imprimeu curioase, aceste rochii în combinație cu jachetele din piele vor arăta spectaculos.Salopete. Da, da, erau încă în trend, deși nu mai sunt purtate atât de des. Principalul lucru este să alegeți stilul potrivit: mergeți la modele cu mâneci 3/4. Acestea vor ascunde vizual defectele și vor abate atenția de la zonele cu probleme.