5 minute, 2 ori pe săptămână: Rețeta facială care are efectul de întinerire!

Bun găsit tuturor! Nu cu mult timp în urmă m-am întâlnit cu o prietenă sceptică cu privire la produsele cosmetice făcute acasă, dar într-o conversație telefonică a menționat că are ceva legat de hobby-ul meu și vrea să ne întâlnim. A venit la întâlnire foarte fresh și a arătat foarte bine. Ea are aproape 50 de ani și a spus că citește periodic unele rețete și a decis să încerce niște rețete și i-a plăcut. După ce a împărtășit această experiență unei rude de a ei, ea i-a dat o rețetă de mască pe care o folosește de mulți ani. Prietena a decis să o încerce și a fost plăcut surprinsă de efect. În prima săptămână, micile riduri au fost netezite și, într-o lună, cele adânci au devenit mult mai puțin pronunțate.

Cu cât starea pielii este mai slută inițial, cu atât rezultatele sunt mai rapide. Ei bine, eu mă îngrijesc de mult timp folosind în special produse cosmetice de casă, deși am achiziționat și produse care nu sunt în putință să le substitui acasă. Cu toate acestea, 3 foloiri mi-au fost suficiente pentru a înțelege că masca funcționează bine pentru întinerire. Iată efectele pe care le-am observat, făcând-o de 2 ori pe săptămână înainte de culcare.

-Dimineața, pielea era întinsă și netedă;
-Tenul a devenit mai sănătos;
-Mai puțină umflătură de dimineață;
-Ridurile s-au netezit;

Rețetă de mască anti-îmbătrânire:

Înainte de a aplica masca pe față, faceți un test pe mână, deoarece unele ingrediente pot provoca o reacție alergică.

Avem nevoie:
1.unt – 1,5 linguri;
2.ulei de ricin – 1 lingură;
3.miere – 1 lingură;
4.iod – 2 picături.

Reţetă:
Topește untul în cuptorul cu microunde. Va dura o jumătate de minut.
Acum rămâne să adăugați toate celelalte ingrediente la untul topit.

Cum se folosește?
Curățăm bine fața, apoi aplicăm o mască pe ea și aplicăm timp de 20 de minute. După clătirea clătirea feței cu apă caldă, puteți aplica o cremă anti-îmbătrânire sau o cremă hidratantă pentru a îmbunătăți efectul. Dacă după aplicare, nu ați epuizat întreaga mască, atunci pur și simplu puneți rămășițele în frigider. Amestecul se păstrează până la o lună într-un recipient închis. Vă puteți face imediat o mască peste o perioadă lungă de timp, respectând proporțiile.