5 lucruri obișnuite, pe care o femeie deșteaptă nu le îmbracă niciodată

O femeie care se respectă nu va pune orice pe ea, la fel și una deșteaptă. De regulă, acestea nu vor să impresioneze și nu obișnuiesc să poarte lucruri inutile. Iată ce nu vor îmbrăca niciodată!

Fake-uri

Dacă nu ai bani pentru brand-uri scumpe, nu trebuie să optezi pentru fake-uri doar din dorința de a părea îmbrăcată scump. Cel mai frecvent, aceste obiecte sunt recunoscute foarte ușor și riști să pari lipsită de gust. Nu încerca să te dai drept altcineva, alege haine de calitate și nu neapărat de o marcă cunoscută.

Lenjerie intimă incomodă

Un sutient frumos nu este neapărat și comod. Dacă acesta te deranjează permanent, riști să fii mereu iritată și nervoasă. De aceea, măsoară neapărat lenjeria atunci când o cumperi, fă mișcări în cabina de probă și asigură-te că nu te irită în niciun fel. Lenjeria intimă aproape că nu trebuie s-o simți.

Haine din materiale sintetice ieftine

Chiar dacă este mai ieftină, pe stofă nu trebuie să economisești. Pielea este cel mai mare și sensibil organ al nostru, nu face s-o iriți prin materiale neplăcute. În plus, vei transpira mult în astfel de haine. Totodată, un material sintetic nu arată foarte rafinat, ceea ce te va împiedica să fii mai sigură pe tine.

Încălțăminte incomodă

Aceasta îți strică mersul, ținuta și te face neîndemânatică. O astfel de femeie nu se simte atragătoare. Încălțămintea incomodă îți creează o dispoziție proastă și o insatisfacție permanentă. În plus, la sfârșit de zi te vor durea picioarele.

Exces de bijuterii

Dacă nu-ți dorești să arăți ca un pom de crăciun, mai bine adoptă minimalismul. Bijuteriile trebuie să accentueze o ținută și atât. Dacă sunt prea multe, nu mai arată bine.