5 lucruri dezgustătoare, pe care nici acasă nu ar trebui să le porți!

Desigur, fiecare femeie decide singură ce să poarte acasă și în care să îndeplinească sarcinile de rutină. Cu toate acestea, pentru multe doamne, este important să arate îngrijit și frumos chiar și în propriul apartament atunci când gătește cina sau citește o carte.

Când vine vorba de crearea unui aspect pentru relaxare, este important să lași deoparte articolele neglijente. Noi îți vom spune ce lucruri este mai bine să nu porți nici măcar acasă.

1. Halat sovietic

Mai ai un halat sovietic vechi atârnat în dulap? Chiar dacă îți este foarte drag, nu îți recomandăm să te plimbi prin casă în el. Acest lucru se datorează faptului că astfel de produse sunt considerate o relicvă a trecutului. Acestea îți creează un aspect învechită.

Preferi să te plimbați în apartament cu halatul de baie? Aruncă o privire mai atentă asupra unei piese atractive cu centură. Poate fi completat cu un imprimeu neutru, dacă nu îți plac deloc versiunile simple.

2. Cămăși de noapte ponosite

Chiar și cămașa de noapte de cea mai bună calitate se va deteriora în cele din urmă. Culorile care erau bogate și saturate se vor estompa vizibil, iar materialul, plăcut la atingere, va fi acoperit cu un număr imens de pelete. Multe femei închid ochii la acest lucru și continuă să poarte haine la mâna a doua. Nu face asta.

Te sfătuim să optezi pentru cea mai simplă cămașă de noapte din bumbac fără modele ciudate.

3. Tricouri cu pete

Un tricou cu pete îmbibate este ceva care ar trebui aruncat cât mai repede posibil. Să mergi prin casă în astfel de haină, persoana elegantă devine automat proprietarul titlului „Neglijența anului”. Dacă apar pete pe țesătura tricotată, poți încerca să speli hainele. Dacă acest lucru nu ajută, va trebui să devină cârpă.

4. Tunică infantilă

Ai o dragoste pentru tunici? Multe femei te vor înțelege, deoarece acestea sunt haine incredibil de confortabile și practice. Cu toate acestea, nu te grăbi să porți acasă un exemplar incomod cu urechi de iepure și alte decoruri infantile. Accentuează vizual vârsta impresionantă a femeii.

Pentru ca un adult să nu arate ca o mătușă tânără, este important să achiziționezi o tunică modernă. Dacă nu există arcuri și decorațiuni voluminoase pe ea, aspectul va deveni restrâns și îngrijit.

5. Costum de velur

Costumele din velur delicat erau în top în anii 2000. Aproape toată lumea, inclusiv vedetele de la Hollywood, le purtau intens. Din fericire, tendințele modei au suferit anumite schimbări: în 2020, astfel de seturi nu sunt citate de stiliști.

Te mai relaxezi acasă într-un costum de velur? Grozav! Cu toate acestea, dacă dorești să arătați modern și elegant, alege un analog la modă – un costum tricotat de o nuanță plăcută.