5 lucruri, care nu-și au locul în garderoba unei femei 50+. Evită-le la maxim!

Odată cu apariția „epocii elegante” trebuie să alegem o garderobă mai atent pentru a nu sublinia vârsta. Vă propun să vorbesc despre lucruri care, din păcate, nu-și au locul în garderoba unei doamne de peste 50 de ani.

Puloverele tricotate și maletele sunt primele lucruri, care trebuie să dispară din dulap. Chiar și cel mai mic defect legat de vârstă va fi sesizat în astfel de haine. Acestea pot fi înlocuite de jachete, care sunt capabile să ascundă orice defect din figură.

Nu au loc în garderobă, rochiile strâmte. Hainele cu croi drept arată mult mai interesante. Ele subliniază individualitatea și ascunde câțiva centimetri în plus din talie.În mod ciudat, unele doamne își lasă mini-fustele în garderobă, care arată nepotrivite pentru ele. Chiar și picioarele subțiri își pierd atractivitatea odată cu vârsta. Există fuste superbe sub genunchi și lungimea midi. Dacă alegeți lungimea potrivită, această fustă poate face aspectul incredibil de feminin și atractiv.Împreună cu fustele scurte, nu există loc în garderobă și tricourilor cu abundență de desene. 50+ este epoca tricourilor elegante simple, de bună calitate și fără imprimeuri.

Pantaloni și blugi cu talie joasă, rupți, cu broderii sunt – anti-modă pentru doamne după 50 de ani. Astfel de modele distorsionează figura și subliniază defectele. Blugii simpli și pantalonii cu talie înaltă, nu au plecat nicăieri. Croiul lor ascunde burta, subliniază talia și prelungește vizual picioarele, făcând figura mai expresivă.

Pe lângă tăietură, culoarea este importantă. Suntem cu toții convinși că negrul este culoarea de subțire și eleganță, dar, din păcate, el slăbește doar până la mărimea 48.
Totuși, ca și alte nuanțe discrete pot fi: măslin și violet. Îmbrăcămintea deschisă la culoare ne face să arătăm mai tineri și ne împrospătează tenul.