5 greșeli de machiaj care te vor îmbătrâni minimum, cu 10 ani. Scapă de ele!

Vrem să vă povestim despre tehnicile interzise în machiaj. Aproape fiecare fată se machiază pentru a-și evidenția punctele forte și a ascunde defectele. Machiajul nereușit nu numai că arată ridicol, dar poate îmbătrâni vizual cu 5-10 ani. Cum să evitați acest lucru, astăzi vă vom spune:

1.Fond de ten

Una dintre cele mai frecvente greșeli este că multe femei nu știu să folosească corect fondul de ten. Multe fete aleg fie o nuanță prea închisă, fie, dimpotrivă, prea deschisă. Ține-ți minte că este mai bine să îl distribuiți pe față nu cu mâinile, ci cu o perie. Dacă aveți îndoieli cu privire la nuanță atunci când cumpărați un fond de ten, contactați un consultant pentru ajutor – acesta vă va spune exact ce vă trebuie.

2.Pudra

Nu este nimic mai rău decât aplicarea pudrei pe pielea uscată fără fond de ten. Aplicând o pudră de față densă fără fond de ten, vă veți sublinia toate ridurile, acneele. În plus, utilizarea produsului în acest mod usucă pielea. Nu exagerați cu cantitatea de pudră. Este necesar doar să scăpați ușor de luciul uleios și să nu-l aplicați într-o cantitate atât de mare încât să crape.

3.Conturul buzelor

Un creion contur este un instrument de salvare atunci când folosiți rujul, deoarece fără el buzele vor arăta prea simplu. În plus, cu ajutorul unui creion, buzele pot fi mărite sau micșorate vizual. Este necesar să îl folosiți cu multă atenție, deoarece gura „pictată” pare teribil de nefirească.

4.Umbre

Umbrele trebuie tratate foarte atent, mai ales dacă utilizați culori strălucitoare. Este foarte ușor să exagerați și atunci veți arăta mai în vârstă decât sunteți. Alegeți cu atenție culoarea produselor cosmetice pentru imagine. Dacă nu doriți să vă îmbătrâniți, aplicați umbre întunecate numai în colțul exterior al ochiului.

5.Sprâncene

Acum câțiva ani, a început moda sprâncenelor Cara Delevingne. Multe fete au decis că cu cât sunt mai întunecate și mai late, cu atât mai bine. Dar este foarte important să fiți atente nu doar la modă, ci și la propriul tip de față și la culoarea părului. Sprâncenele ar trebui să aibă un singur ton, mai închis sau mai deschis decât părul – în acest caz, veți arăta mai tânără, iar machiajul va arăta mai îngrijit și mai scump. În plus, încercați să nu aplicați vopsea acolo unde nu există deloc fire de păr – pare absurd.