5 diferențe în îmbrăcămintea după 40 de ani, pentru a arăta mai tânără

Cu cât o femeie îmbătrânește, cu atât vrea să arate mai tânără. Un dulap bine conceput ne ajută în această problemă dificilă. Dar aici este important nu doar să urmărești tendințele modei, dar și să înțelegeți culorile și să le puteți combina. Iată 5 detalii în hainele care diferențiază o tânără de peste 40 de ani de una chiar tânără.

Culori pastelate
Nuanțele ușoare sunt întotdeauna plăcute ochiului. În plus, evidențiază bine bronzul și reîmprospătează pielea. Chiar și culoarea bezea roz nu arată copilărească, ci dimpotrivă, însuflețește foarte mult imaginea.

Imprimeuri la modă, dar discrete
Nu este nevoie să vă fie frică de imprimeuri în frumoasa vârstă de 40+. Doar alegeți opțiuni mai discrete și mai puțin strălucitoare. De exemplu, verdele clasic arată destul de romantic, modelele florale sunt ideale pentru vară, o dungă este relevantă în timpul sărbătorilor, iar un model în carouri este optim pentru un aspect casual.

Menține-ți o balanță între blugii clasic cu cei din vogă
Este inutil să forțezi femeile să arunce acest articol din garderobă. Principalul lucru este să alegeți stilul corect și modern. Astăzi, tendința este de blugi largi, cu o potrivire în talie, drepți cu margine brută, blugi decupați și alte câteva modele. Nu vă concentrați asupra vârstei din pașaport, este mai bine să cumpărați un model care vi se potrivește și să îl purtați cu plăcere!

Lipsa unui decor pretențios pe adidași
A trecut timpul pentru adidași „urâți”. Acum este încurajat un format de încălțăminte mai laconic. Adidași albi confortabili sau adidași cu o platformă mică vă vor completa ușor aspectul de zi și se vor încadra perfect în intervalul de vârstă.

Forma clasică a genții
Forma clasică a acestui accesoriu feminin, este acum mai la modă ca niciodată. Cadrul solid al genții este perfect, feminin, romantic și, bineînțeles, de afaceri. Aici puteți juca cu dimensiunea și alegeți oricare pe placul dvs. – de la micro-format, la destul de spațios. O geantă netedă va fi o soluție bună pentru femeile care vor să arate elegant la orice vârstă.