5 detalii care o ajută pe o femeie care cântărește 110 kg să se îmbrace mai bine decât unele fete slabe

Încă de la începutul blogului, Callie Thorpe a fost criticată și forțată să citească comentarii jignitoare sub fotografiile sale. Filmarea pentru revista Vogue în 2017 a adăugat doar combustibil focului: haterii și-au eliberat toată furia asupra ei și au declarat că nu le place silueta ei.

Acum, Callie are aproape 250.000 de urmăritori pe Instagram, nu ezită să facă reclamă la costume de baie, colaborează cu branduri vestimentare celebre și transmite dragoste nesfârșită și respect pentru propriul corp. Un rol important în stima de sine a fetei l-a avut o nuntă și o rochie deschisă, deoarece mai devreme credea că se va căsători doar atunci când va slăbi.

Callie emană pozitivitate și încredere în sine, dar în ciuda acestui lucru și a formelor sale curbate, folosește trucuri la modă, care o slăbesc vizual. Da, cu o astfel de greutate este posibil! Iată 5 detalii pe care le-am observat pe profilul ei:

Mai bine o talie evidențiată decât lipsa acesteia

În ciuda faptului că greutatea suplimentară a estompat liniile figurii, sublinierea taliei este cel mai bun lucru de făcut.

Dacă purtați un obiect cu o imprimare, atunci doar proporțional cu figura

Totul este simplu aici: flori și romburi prea mici vă vor accentua doar volumele. În timp ce pe fundalul unor modele și flori voluminoase de mari dimensiuni, o femeie se pierde, iar volumul devine și mai mare.

Folosiți pe deplin verticalele

Îmi place acest truc pentru simplitatea și eficiența sa! Toți purtăm un al doilea strat de îmbrăcăminte, cum ar fi un cardigan, o jachetă sau un trench. Și trebuie doar să îl deschideți (desigur, dacă vremea o permite). În ultimă instanță – utilizați o bandă verticală sub formă de imprimeu și veți fi fericiți sub forma unei figuri mai subțiri vizual.

Rochii care maschează kilogramele în plus

Și dacă o femeie zveltă este cel mai adesea supărată de o astfel de rochie, adăugând un volum nedorit abdomenului ei perfect, atunci doamnele cu forme beneficiază doar de ea. Croiala deasupra taliei îndeplinește două funcții simultan: ascunde burta și întinde vizual silueta.

Țesături potrivite

Tricotaje subțiri și strânse sau un costum strâns și robust? Alegerea pentru mărimea + este evidentă! Materialul dens „adună figura” fără a sublinia defectele. În plus, arată scump dacă are o suprafață mată sau un luciu de satin ușor.