5 culori în vestimentație cu care nu vei da greș, dacă vrei să arăți mai tânără!

Dacă combinația clasică de alb-negru nu este tocmai potrivită pentru tine, ai două opțiuni: fie să investești în serviciile unui stilist personal, fie să experimentezi, încercând mai multe combinații de culori care să-ți facă aspectul mai proaspăt și mai tânăr.

1.Ultra Violet

Deși nu pare a fi practică și chiar foarte îndrăzneață, nu ar trebui să eviți această culoare. Combinațiile de culori cu ea sunt interminabile.

Poți începe cu cele mai simple. Albul și nuanța laptelui asortat cu violet au un aspect atât de elegent, încât poți purta astfel de combinații chiar și în stilul vestimentar de afaceri – asta îți va diversifica mult ținutele. În astfel de imagini, accesoriile pot fi contrastante (pentru fashionistele care nu se tem de soluții mai țipătoare), cât și complet neutre.

Dacă ai curajul să porți opțiuni mai aprinse, atunci creează ansambluri de violet cu verde, galben, roșu, turcoaz și orange. Ce-i drept, cu astfel de combinații este de dorit să ai nu numai curaj, ci și o siluetă suplă. Pentru că, seturile aprinse scot în evidență fiecare kilogram în plus.

2.Verde Arcadia

O altă culoare importantă a sezonului. Verdele este cel mai des întâlnit în natură, așa că nu rămâne altceva decât să ne împrospăteze imaginile și starea de spirit.

Dacă dorești un „dublu de prospețime”, întoarce-te din nou la natură și găsește indicii: florile roz pe tulpina verde, lămâile galbene cu frunzele verzi, orizontul unui câmp verde și cerul albastru… Repetă toate aceste combinații în imaginile tale.

3.Pink Yarrow

Ca și cele două nuanțe anterioare, rozul aprins este potrivit pentru blonde, brunete și roșcate. Pot evita această culoare doar femeile cu un ton roșu al pielii, deoarece rozul doar îl va consolida. Deținătoarelor unui ton deschis al pielii, rozul le va conferi tandrețe, iar celor cu pielea întunecată – senzualitate.

Rozul arată deosebit de interesant combinat cu lila, gri deschis, galben pastelat și bej. O altă soluție excelentă ar fi să combini într-o singură imagine două nuanțe de roz și să diluezi totul cu un alb lăptos. Înghețata de căpșuni cu cea de vanilie în același corn arată întotdeauna armonios – aceleași legi se aplică și în vestimentație.

4.Albastru

Nuanțele de albastru sunt preferate în imaginile lor de către membrii familiilor regale. Și cu cât aceștia sunt mai în vârstă, cu atât mai mult albastru există în ținutele lor. Acest lucru le permite să pară nobili, tineri și niciodată plictisitori.

Albastrul îți permite să creezi ansambluri cu contrast moale. Este ușor de combinat cu nuanțele de bază – gri, alb, maro. Cu toate acestea, un contrast aprins cu roșu arată de asemenea perfect.

5.Gri

Ce să faci dacă întreaga ta garderobă este gri sau preferi nuanțele neutre? Începe cu puținul și mergi spre mai mult. Într-o ținută cu pantaloni gri, înlocuiește bluza albă cu una turcoaz, piersic sau cu nuanța de mentă. Atunci când vei prinde la curaj, adaugă la fusta gri un top coral, iar peste rochia gri un cardigan galben sau o scurtă din denim.

Puțină practică în fața oglinzii, plus o evaluare obiectivă a punctelor forte și a celor slabe ale corpului tău și vei învăța să creezi combinații câștigătoare, care să fie ideale pentru stilul tău, modul de viață și starea de spirit.