4 ținute fără gust, atunci când mergi la birou. Ar trebui urgent schimbate!

Stilul de afaceri deja de mult timp a devenit ceva mai deosebit față de culoarea albă îmbrăcată în partea superioară a corpului și cea neagră în partea inferioară. În acest material îți vom povesti despre cele mai nereușite combinații de haine, atunci când mergi la birou.

1.Cămașă albă strânsă pe corp și o fustă neagră

Un dress-code vestimentar modern de birou vă permite să extindeți gama de culori, să adăugați imprimeuri cu carouri. De exemplu, în loc de o cămașă albă, poți purta o bluză de culoare fildeș și o fustă creion.

2.Rochie teacă

Aceasta pare foarte strictă, oficială și nu se potrivește întotdeauna cu figura, mai ales dacă ai și ceva de ascuns. În plus, poate adăuga la vârsta chiar și fetelor tinere. Puteți să o înlocuiți cu o rochie-cămașă cu lungime medie realizată din țesătură densă structurată. Alegeți un model în culori nobile bogate (smarald, gri, negru, bej, maro, vișiniu, albastru închis).

3.Combinații de haine, exclusiv, în culori simple

Nu vă limitați doar la culorile de alb, gri sau negru, atunci când mergeți la birou. Așa cum am spus mai sus, puteți îmbrăca și alte culori, care arată mai strălucitoare și în același timp, decent. De exemplu, pantalonii largi într-o culoare maro sau bej, combinați cu o bluză sau o cămașă pastelată, vor arăta cool.

4.Cămașa clasică și pantalonii la dungă

O fustă plisată din lână sau bumbac gros va arăta cool, iar o alternativă la cămașa clasică ar fi o bluză feminină realizată din mătase. Dacă codul vestimentar nu este foarte strict, poți purta un tricou, iar deasupra să îmbrăcați o jachetă mai lungă.