4 combinații nepotrivite pe care o femeie modernă nu le va include în ținuta sa

Acum este timpul să excludeți unele haine din garderoba dvs. pentru a nu arăta demodat.

Eșarfă cu jachetă din puf

Un șal cu franjuri și chiar și în combinație cu o jachetă din puf de iarnă nu este cea mai bună opțiune pentru un look casual. Se va potrivi perfect într-o ținută stilizată pentru o ședință foto, de exemplu, și va fi bun în combinație cu lucruri care i se potrivesc în stil.

Este mai bine să-l înlocuiți cu o batistă actuală. Poate fi o mică eșarfă laconică, care este destul de potrivită de purtat cu o jachetă de puf. Tendința sezonului 2020-2021 – o eșarfă pufată.

Haine pe corp într-un singur set

Nu este nimic mai periculos decât piesele de modă veche montate într-un singur set. Separat, puteți încerca să le salvați cu îmbrăcăminte modernă. Dar pantalonii skinny învechiți, cu botine sau cizme joase, și chiar cu o eșarfă subțire – cea mai rea opțiune pentru cei care doresc să arate elegant.

Încălțămintea modernă va arăta mai solidă și mai scumpă: cizme masive sau cizme înalte. Este recomandat să înlocuiți o eșarfă îngustă cu una mai largă.

Pălărie, eșarfă, mănuși 

Un set din căciulă-eșarfă-mănuși nu este potrivit pentru o femeie elegantă. Pare plictisitor și de modă veche. Dacă împărțiți kitul în părți diferite ca culoare, textură sau stil, puteți crea o imagine incredibil de puternică, care va arăta armonios, elegant și interesant.

Pantofi scurți și colanți de culoarea pielii

Colanții transparenți nu arată cel mai bine pe corp vara, iar iarna sunt complet nepotriviți. Este și mai rău dacă setul include o fustă scurtă și pantofi scurți. Cizmele, botinele și cizmele joase sunt cea mai rea combinație.

A putea purta o ținută stilată iarna este o adevărată artă care necesită cunoștințe speciale despre proporțiile armonioase ale siluetei. Tehnica piciorului gol scurtează vizual picioarele. Prin urmare, lăsăm un decalaj minim între încălțăminte și haine.