3 trucuri simple pentru spălarea părului recomandate de specialist

Am folosit aceste trucuri timp de un an, acum nu voi renunța niciodată la ele. Rezultatul a depășit toate așteptările mele!

Deja după o lună de folosire am observat schimbarea, părul a devenit mai sănătos, a apărut luciul și a devenit mult mai ușor să-l pieptăn. Te îndrum să urmezi aceste trucuri simple.

Puțini oameni știu că există specialiști-tricologi, care cunosc totul despre un păr sănătos și frumos. Anume experții tricologi sunt cei, care imploră femeile să nu fie conduse de reclama produselor scumpe pentru îngrijirea părului.

Iată trei trucuri simple de la un specialist-tricolog, care pot fi ușor efectuate de fiecare femeie. Încearcă să urmezi aceste secrete.

Primul secret

Mulți au auzit ca trebuie să faci contrariul – mai întâi să aplici balsam, iar apoi șampon. Desigur, majoritatea deja au verificat această metodă și știu cu certitudine, că nu e nevoie să te aștepți la rezultate deosebite .

Pentru un păr frumos și sănătos, înainte de a aplica șamponul este necesar de a folosi pe păr o cremă oarecare (pentru copii sau pentru mâini). Pe părul uscat, se aplică de-a lungul întregii lungimi, iar pe părul gras doar pe vârfuri.

Luciul și aspectul unui păr sănătos este garantat.

Al doilea secret

Unele femei își toarnă șamponul chiar pe cap. Nu urma o asemenea cale. Mai întâi i-ai o cantitate de șampon în mână și faci o spumă, apoi aplici această spumă pe cap. În așa fel tu vei înlătura murdăria, iar stratul protector al părului va rămâne intact.

Rezultatul constă în ceea că fragilitatea părului și firele despicate vor înceta să te deranjeze.

Al treilea secret

Pentru ca vârfurile părului tău să pară perfecte, după spălarea lui aplici pe vârfuri vitamina Aevita. Deja după prima dată, vei vedea cum se va îmbunătăți starea părului.

Iubește-te pe tine! Ai grijă să arăți mereu la suta de procente. Femeia este cea, care cucerește sufletul unui bărbat, de aceea nu uita că trebuie să fii regină în orice zi.