3 super secrete ale unui păr curat și voluminos pentru o săptămână înainte: află trucurile stiliștilor !

Spălarea părului în fiecare zi necesită mult timp. Dar nu trebuie să o faci zilnic pentru a arăta bine. Este suficient doar să folosești câteva trucuri care te vor ajuta să-ți menții părul proaspăt și voluminos pentru câteva zile înainte.

Întotdeauna încerc să învăț de la coafor unele trucuri și secrete pentru o coafură frumoasă. Astăzi le voi împărtăși cu tine.

Temperatura apei

Temperatura apei cu care îți speli părul este importantă nu numai pentru sănătatea părului, ci și pentru prelungirea prospețimii acestuia. Apa prea fierbinte stimulează glandele sebacee. Așa că este mai bine să folosești apă caldă, aproape de temperatura corpului.

Capetele părului tău vor arăta și ele mai bine, deoarece apa fierbinte le usucă, creând un tip complex de păr. Astfel al tău va ajunge să fie gras la rădăcini și uscat la vârfuri. Desigur, măștile hrănitoare, aplicate pe jumătatea inferioară a părului, ajută. Dar de ce să elimini consecințele dacă poți scăpa de cauză?

Șamponul uscat

Utilizarea regulată a șamponului uscat, te va ajuta la menținerea părului curat, pentru o perioadă mai îndelungată de timp. Trebuie să îl utilizezi înainte de momentul în care părul începe să devină gras, nu după. În caz contrar, produsul nu  va avea efect.

Utilizează șamponul uscat pe părul curat imediat după uscarea acestuia și, de asemenea, dimineața. Dacă ești pasionată de sport, nu uita să-ți dai părul cu șampon uscat și înainte de antrenament. Această procedură este necesară deoarece transpirația și creșterea temperaturii suprafeței corpului în timpul antrenamentului, fac glandele sebacee să  lucreze mai activ.

Pudră de păr

Pudra de păr face o treabă foarte bună, fără a-ți face părul lipicios. Dimpotrivă, ca un șampon uscat, absoarbe sebumul, permițând părului să rămână curat mai mult timp.

Dacă folosești pudră de păr împreună cu un șampon uscat, atunci părul tău va fi curat și voluminos timp de o săptămână întreagă. Cel mai important, trebuie să-l piepteni foarte bine ! Dacă nu ești blondă, o coafură cu un strat alb va părea neîngrijit.

Dar tu ai încercat măcar una dintre aceste metode ? Cum ți-a părut ? Așteptăm răspunsurile tale în comentarii ! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !