3 întrebări capcană a unei femei, la care un bărbat trebuie să răspundă corect, pentru a-și face imagine bună

Nimeni nu pune la îndoială faptul că femeile sunt cu mult mai curioase decât bărbații, mai ales în relații. Training-uri, cursuri de seducție – femeile vor să știe totul despre relații. Ele absorb informațiile precum bureții.

Curiozitatea lor ireproșabilă se răsfrânge într-o serie de întrebări complicate de la prima întâlnire. Pentru ca aceasta să se încheie cu brio, este important ca bărbatul să poată răspunde corect la aceste 3 întrebări.

În calitate de ce lucrezi?
Aceasta este întrebare preferată pe care o femeie o pune pentru un scop sau altul. Ea s-ar putea interesa sincer despre locul unde lucrează viitorul ei cavaler, iar în timp ce al doilea caz, ea analizează locul de muncă și posibilul salariu a bărbatului.

S-ar părea o întrebare simplă, ce este atât de dificil aici? Există o nuanță pe care mulți bărbați o trec cu vederea. Răspunzând la această întrebare, par să devină inferiori și răspund atât de incert, de parcă le-ar fi rușine de profesia lor.

Nu este nimic rău în a fi profesor sau un simplu muncitor într-o fabrică. Nu trebuie să asculți femeile materialiste care spun că un bărbat este obligat să câștige mult.

Ce fel de femei îți plac?
Nu uitați, această întrebare nu poate fi niciodată răspunsă în detalii. Dacă femeia a întrebat, iar bărbatul nu poate răspunde, ar fi bine ca să se treacă la răspunsuri generale, care nu oferă prea multe situații încerce și să blocheze femeia.

Crezi că o femeie ar trebui să lucreze?
Aceasta este o întrebare fierbinte în această perioadă, iar mulți bărbați devin nervoși (și uneori chiar își pierd cumpătul) când răspund. Există aici un singur răspuns universal, care  se va potrivi pentru toate cazurile.
„Știi, cred că o femeie ar trebui să facă ceva care să o dezvolte. Nu contează cât câștigă, principalul lucru este că va fi ocupată cu ceva și nu va sta degeaba.”