Vrei culori pozitive? 3 cauze ale unei locuințe demodate, în care n-o să vrei să petreci nici 5 minute

Aproape toate greșelile ce țin de interior pornesc de la sarcinile stabilite incorect încă la etapa reparației. Vrei să fie confortabil? Pozitiv? Bogat? Atunci locuința ta este următorul candidat la titlul de „Ridicolă și demodată”.

Haideți să vedem care sunt 3 dintre cauzele unui apartament fără șanse de a fi frumos.

1. Dorința de a-ți face apartamentul maximal de confortabil

Intenția în sine nu este rea. Însă nu trebuie să te întrebi, de fiecare dată când cumperi un material pentru construcție sau un obiect de mobilier,  – este confortabil? Dacă o să optezi în fiecare caz doar pentru confort, s-ar putea ca acest confort să te „preseze” din toate părțile.

2. Dorința de a face un interior pozitiv

Ți-ai făcut livingul maximal de confortabil, iar acum imaginează-ți că vrei și o bucătărie pozitivă. Pereți colorați, mobilier de bucătărie oranj și un brâu de bucătărie cu portocale pe el. O să obții un interior în care o să obosești după 5 minute.

3. Dorința de a face totul să arate bogat

Dacă chetuiești un ban, atunci trebuie să se vadă. Patul? Bineînțeles, de catifea! Tavanul? În mai multe niveluri! Surse de iluminare? Peste tot. Totul trebuie să arate scump, neapărat!

Ai grijă ca dormitorul să-ți ofere senzația de relaxare și nu de avuție. Cu cât mai simplu, cu atât mai bine.

Un interior poate fi minunat, chiar dacă nu este plin de confort, culori pozitive și lucruri care arată scump.

Pereții trebuie să fie de culori neutre. Interiorul va căpăta personalitate cu ajutorul elementelor decorative – perne, pleduri, corpuri de iluminat, draperii ș.a.

Bazează-te pe funcționalitate, iar pozitivism oferă-i tu. O casă nu poate fi pozitivă, aceasta este o caracteristică pentru oamenii care trăiesc în ea.