5 lucruri pentru care ești prea bătrân ca să le mai faci

Oamenilor le este frică să îmbătrânească și sunt triști pentru tinerețea a trecut. Și, într-un fel, au dreptate. Vârsta ne ia foarte mult: naivitatea copilărească, armonia tinereții, pielea elastică și netedă, dar în schimb vârsta dă multe, este important doar să vezi aceste bonusuri.

Odată cu trecerea anilor, persoanele devin prea în vârstă pentru:

1.A păstra opinia pentru tine

În tinerețe, oamenii se tem adesea să vorbească în propria lor apărare sau pentru altcineva. Își spun: „Mai bine tac” sau „Și dacă mă înțelege greșit, mă consideră amuzant?” Odată cu trecerea anilor persoanele devin mai inteligente și cu o mare experiență de viață și este cazul ca opinia să se împartă cu cei mai tineri.

2. A-ți face griji la ce spun alții despre tine

Chiar dacă mergeți la restaurant și ai uitat să îți speli părul înainte de a intra în local, nu trebuie să vă faceți grijă la ce va spune publicul atunci când te va vedea. Încercați să vă căutați de treabă și să nu atrageți atenția la discuțiile oamenilor despre tine.

3.A te rușina de dorințele tale
Spre exemplu ,nu mai vreau să-mi fie rușine că îmi place de Lady Gaga. De ce să fiu jenat de dragostea mea de a citi romane sau de a viziona emisiuni TV populare? Acestea sunt lucrurile care îmi plac și pe care mi le pot permite. Fiecare își are propriile dorințe, așa că nu ar trebui să îți spui ce îți place și ce nu.

4.A te scuza pentru dezordinea din casă
Aceasta este casa mea și dacă în acest moment nu vrei să faci curățenie, aceasta nu este obligatoriu.

5.A pierde timp cu persoane neplăcute
Viața este prea scurtă pentru a o petrece comunicând cu oamenii care nu îți plac și cu care nu ai interese comune și teme de discuție.