15 tunsori cu efect de întinerire pe care se merită să le încerci: mai frumoasă ca niciodată chiar și după 50 de ani !

Pe măsură ce îmbătrânim, părul devine vizibil mai subțire și mai slab. Prin urmare, este foarte important ce fel de tunsoare va prefera o femeie adultă în căutarea noului ei look. Mai jos este o selecție de fotografii cu cele mai bune coafuri și tunsori pentru femeile de peste 50 de ani, care te vor ajuta să arăți mai tânără ca niciodată.

Tunsoare de tip bob cu breton

O tunsoare clasică nemuritoare, care vor face ca femeile să-și uite propria vârstă. Femeile care nu sunt deloc jenate de părul gri natural pot experimenta în siguranță cu nuanțe argintii sau cenușii reale.

#1

Pixie lung și ondulat

Pixie ondulat și lung este „înviorător”. Aceasta este o versiune destul de strălucitoare și extravagantă a tunsorii feminine. Pentru a adăuga un plus de efect, poți folosi ondulatoare, precum și spumă sau gel de păr.

#2

Tunsoarea de tip bob asimetric

unsoarea asimetrică până la bărbie se va potrivi unei fashioniste de orice vârstă. O alegere bună ar fi să-ți vopsești părul blond. O nuanță deschisă va distrage atenția de la unele imperfecțiuni legate de vârstă de pe fața ta. În plus, va sublinia culoarea ochilor.

#3

Lungimea părului  până la umăr

Multor femei le este greu să se despartă de o lungime mare a părului, chiar și la 50 de ani. O tunsoare stratificată de lungime medie va arăta mult mai spectaculos dacă este coafată în valuri.

#4

Tunsoare pe straturi

În fotografie vedem o tunsoare bob care netezește caracteristicile feței și nu necesită o coafare dificilă. Culoarea castanului închis va oferi părului naturalețe și va aduce întinerirea facială dorită.

#5

Bob ondulat elegant

Pe măsură ce îmbătrânim, părul devine din ce în ce mai subțire. Și atunci începe o reacție în lanț – părul fără volum redă chipului un aspect obositor. Astfel, femeia arată mai în vârstă. O tunsoare bob ondulat va rezolva această problemă.

#6

Tunsoarea de tip pixie

O tunsoare pixie la modă este o soluție excelentă pentru femeile active care nu se tem de experimente îndrăznețe. Foarte ușor de coafat. Este perfectă pentru doamnele elegante, cu un tip de față rotundă.

#7

Pixie lung

Lungimi diferite ale vârfurilor oferă volum suplimentar părului, creând iluzia de plenitudine. Aranjarea simplă îți va evidenția frumusețea naturală.

#8

Tunsoarea de tip bob scurt

Dacă ești în căutarea unei coafuri care nu necesită îngrijire specială, atunci această opțiune te va atrage. Despărțirea laterală și bretonul gradat vor face forma coafurii mai puțin strictă.

#9

Bob lung

Breton în lateral – acesta este cel mai ușor mod de face o schimbare de stil. Șuvițele lungi vor ascunde semnele vizibile de îmbătrânire a gâtului de la privirile indiscrete. Nuanțele prea închise nu se potrivesc femeilor cu pielea palidă.

#10

Pixie ascuțit

Cuvântul „ascuțit” se referă la marginile și laturile ascuțite. Cu un stil adecvat, această coafură arată uimitoare.

#11

Păr lung cu breton de tip cortină

O opțiune universală pentru femeile peste 50 de ani care nu doresc să se despartă de părul lung. Această coafură arată simplă și drăguță în același timp, perfectă ca opțiune pentru fiecare zi.

#12

Valuri scurte și texturate

Texturarea îți va permite să adaugi volum părului subțire, iar bretonul lung și îngrijit va „ascunde” cu ușurință ridurile de vârstă de pe frunte.

#13

Garcon

Garcon pentru păr scurt este o coafură îndrăzneață, cu efect de „întinerire”. Bretonul aranjat,  îți va duce stilul la următorul nivel.

#14

Bob carre, cu breton scurtat lateral

Un bob elegant este în avantaj pentru părul neted. Bretonul înclinat și îngrijit conferă moliciune trăsăturilor feței unghiulare. Se potrivește atât cu stilul complex festiv, cât și cu cel de zi cu zi.

#15

Tu pentru care din aceste tunsori ai opta ? Așteptăm răspunsul tău în comentarii ! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !