Shauna Robertson imagini elegante: 15 exemple de ținute nemaipomenit de atractive pentru doamnele de peste 50 de ani

Se spune că o femeie de 50 la ani abia începe să înflorească. Mulți cred că doamnele la această vârstă nu mai au cum să poarte ținute foarte elegante sau luminoase, însă desigur acest lucru nu este adevărat. Bine cunoscutul blogger Shauna Robertson dovedește  contrariul. Ea sugerează că o doamnă după 50 de ani poate arăta nemaipomenit de seducător. Pentru acest lucru este nevoie că garderoba doamnei să includă anumite articole vestimentare, care să îi pună în valoare eleganța și frumusețea. Iată doar câteva dintre aceste exemple pe care Shauna le oferă cu încredere:

 Ținute elegante de la Shauna: fuste

Se spune că garderoba unei doamne de după 50 de ani trebuie să includă numaidecât fuste, fiindcă acest articol pune în valoare suplețea și feminitatea. Desigur, lungimea mini nu mai este potrivită, dar diferitele opțiuni chiar deasupra genunchilor pot fi o alegere potrivită. . Acestea vor sublinia perfect silueta elegantă a doamnei și îi vor oferi o alură mai tânără.

 Ținute elegante de la Shauna: rochii

Pentru un eveniment  mai solemn o femeie de peste 50 de ani ( și nu numai) poate opta pentru diferite tipuri de rochii. De asemenea se poate alege o întreagă varietate de nuanțe și spectru de culori, în funcție de tipul rochiei, desigur.

Ținute elegante de la Shauna: pantaloni scurți

Cu ajutorul unei perechi de pantaloni scurți se poate crea o ținută urbană, care arată splendid, dar este și foarte comodă în același timp. Din această cauză, orice doamnă de peste 50 de ani ar trebui să aibă în garderoba sa oricând la îndemână măcar câteva perechi de pantaloni scurți. Aceștia vor da ținutei o amprentă interesantă.

Pălăria reprezintă un articol care e necesar să nu lipsească din dulapul niciunei doamne de peste 50 de ani. De asemenea, în combinație cu o rochie și un mantou, aceasta poate crea o ținută ofice, iar în combinație cu o pereche de pantaloni scurți, pălăria poate oferi un aspect de vară.

 Ținute elegante de la Shauna: pantalonii lungi

În afară de pantaloni scurți, orice doamnă de este 50 de ani e nevoie să aibă în garderoba sa și pantaloni lungi (fie că vorbim despre blugi, pantaloni clasici, sau sport). Pantalonii de tip “ceapă” pot fi opțiunea perfectă pentru o întrunire de afaceri sau o ședință de lucru  (în combinație cu o cămașă desigur).

O pereche de blugi, poate fi alegerea perfectă pentru o plimbare în parc.

O pereche de pantaloni sport pot fi indispensabili pentru ziua de mers la sală sau o plimbare cu bicicleta.

În concluzie la 50 de ani, o femeie este șic, în ciuda părului ei gri și a aspectului schimbărilor. Cu toate astea imaginile prea extravagante pot vulgariza aspectul unei doamne, așa că este mai bine să fie alese ținute originale și, în același timp, neimprumutate de la altcineva.