12 trucuri de frumusețe care cu adevărat funcționează! Tu pe care îl alegi?

Orice femeie vrea să fie frumoasă, atractivă și spectaculoasă, iar pentru asta, deseori încercăm să apelăm la diverse șiretlicuri. Deși astfel de chestii sunt inutile și uneori chiar periculoase, câteva dintre ele s-au dovedit a fi eficiente și merită totuși luate în considerare.

Pentru îngrijirea corpuluiDacă observi că pielea ta pare uscată după baie, încearcă să adaugi câteva linguri de lapte praf în apă, împreună cu o linguriță de sare. Alege un produs non-dulce care conține lactoză. Chiar și Cleopatra făcea băi de lapte, iar acum acesta poate fi înlocuit cu laptele praf.

Un scrub de corp excelent poate fi compus dintr-un amestec de sare de mare și smântână, va hrăni pielea și o va face netedă și strălucitoare.

Orice ulei de corp este potrivit și ca produs de ras și nu va lăsa iritații pe piele.

Spălarea regulată ale picioarelor cu adaos de apă de gură și câteva felii de lămâie te vor ajuta să scapi de mirosurile neplăcute ale picioarelor și va elimina bacteriile. Lămâia ajută la înmuierea pielii călcâielor: trebuie să o tai în jumătate, să înmoi călcâiul în pulpă și să-ți pui șosete calde timp de o jumătate de oră, apoi să hidratezi pielea cu crema ta preferată.

Pentru păr

Cum te speli pe păr? Șampon, apoi balsam, apoi mască? Uită de ordinea obișnuită: aplică mai întâi balsam, apoi spală-ți părul. În primul rând, părul pregătit cu balsam nu va fi suprauscat prin spălarea ulterioară cu șampon. În al doilea rând, această tehnică îți va permite să obții volumul maxim, atunci când îți aranjezi părul.

După coafare, treci cu un fardul de pleoape de culoarea părului tău, prin cărarea din mijlocul capului. Desigur, nu trebuie să folosești produse cu sclipici, alege nuanțe mate, care vor face vizual coafura mai voluminoasă.

Dacă părul este foarte pufos, șervețelele pentru monitoarele de computer te vor ajuta să-l faci mai neted și mai ascultător. După ce ți-ai uscat părul, treci cu un șervețel deasupra acestuia și observă diferența!

Pentru sezonul rece va fi relevant următorul truc: stropește-ți căciula din interior cu șampon uscat. În așa mod, părul va rămânea proaspăt mai multe zile.

Pentru față

Încearcă să folosești un prosop sau o cârpă din microfibră pentru spălare, cele mai comune sunt potrivite. Acestea vor oferi o exfoliere blândă a celulelor moarte și vor face pielea mai strălucitoare și netedă.

Un pămătuf de ras sau o plasă specială va ajuta la spălarea facială mult mai eficientă, astfel că produsul va fi cheltuit mai economic, iar curățarea pielii va fi mai vizibilă.


Masează periodic fața și gâtul cu o mănușă de piele de căprioară sau o bucată de piele de căprioară. Va lustrui pielea și va intensifica circulația sângelui. Efectul de întinerire va deveni și mai vizibil dacă dormi pe o față de pernă de mătase. Poți înfășura o pernă cu o eșarfă de mătase: această țesătură este foarte delicată, așa că dimineața nu te vei mai trezi cu riduri și cute pe față.

Încearcă să aplici fardul de obraz (în cremă) înainte de fondul de ten. Machiajul va părea natural și foarte delicat.