12 Promisiuni pe care trebuie să ți le faci și întotdeauna să le îndeplinești!

Multe lucruri depind de faptul, cum percepem lumea înconjurătoare. Fă-ți promisiuni pozitive. Promite-ți să nu cedezi, să lupți, să râzi mai tare și să depășești toate obstacolele de fiecare dată, când lumea ți le trimite în cale. Promite-ți să fii acea putere care învinge totul. Atunci când vei deveni cel mai bun prieten pentru tine, viața va fi mai ușoară.

Repetă aceste cuvinte: „Promit că…”

1.Nu mă voi agăța de trecut

Problemele, slăbiciunile, greșelile și regretele tale te vor învăța dacă vrei să înveți sau te vor pedepsi dacă alegi asta. Ia totul ca pe o lecție care ți-a fost dată de viață și pe care ai insușit-o.

Deciziile tale au fost luate de o minte mai tânără. Dacă ar fi trebuit să le faci acum cu înțelepciunea de astăzi, ai face totul altfel. Timpul și experiența ne învață să facem cele mai bune alegeri astăzi, pentru noi înșine și pentru cei dragi nouă.

2.Viața îmi aparține și voi fi responsabil de faptele mele

Îți învinuiești părinții, profesorii, mentorii, guvernul, etc., dar niciodată pe tine însuți, nu-i așa? Este întotdeauna vina ta, pentru că dacă dorești să te eliberezi și să îți continui viața, ești singura persoană care o poate face. Este acțiunea și responsabilitatea ta.

3.Voi fi prietenos cu mine însumi

Atunci când îți spui ceva, ce cuvinte folosești? Inspiraționale și încurajatoare? Sau doar observații umilitoare?

În fiecare zi vorbim cu noi înșine și o parte din noi crede fiecare cuvânt spus. Deci, fii atent și întreabă-te: „Dacă aș avea un prieten care să vorbească cu mine, așa cum îmi vorbesc eu acum, cât timp l-aș lăsa să-mi fie prieten?”

4.Îmi voi asculta inima

Emoțiile și intuiția rareori ne induc în eroare. Și dacă adânc în suflet simți că ceva nu este în regulă, cel mai probabil, așa este.

Acordă atenție sentimentelor și urmărește unde acestea te conduc. Urmându-ți vocea interioară, ușile ți se vor deschide!

5.Voi trăi așa cum cred de cuviință

Permite-ți să mergi pe calea care te face fericit. Este normal că unii oameni din viața ta vor refuza să meargă alături de tine. Avem idei diferite despre fericire. Dedică-ți viața pentru a-ți crea propria fericire. Indiferent cât de trist nu ar fi, pentru a-ți atinge scopul, va trebui să renunți la ceva.

6.Voi renunța la oamenii care nu mi se potrivesc

Unii oameni apar în viața ta doar pentru a te învăța ceva. Ei vin și pleacă, schimbându-te ca personalitate. Și nu este nimic îngrozitor în faptul că ei te părăsesc. Nu toate relațiile se sfârșesc trist, dar toate îți pot aduce lecții valoroase.

7.Voi zâmbi indiferent de circumstanțe

Chiar dacă ai trecut prin momente dificile, oprește-te și amintește-ți cine ești. Găsește o clipă și gândește-te la lucrurile care sunt cu adevărat importante în viața ta, apoi zâmbește și realizează cât de departe ai ajuns. Nimic în lume nu este mai frumos și mai puternic decât un zâmbet care apare după lacrimi.

8.Voi prețui viața pe care o am

E bine acolo unde noi nu suntem. Prea mulți oameni supraestimează ceea ce nu au și subestimează ceea ce dețin. Nu fi unul din ei. Nu-ți fă griji de trecut. Concentrează-te pe ceea ce trebuie să faci astăzi. Prețuiește ceea ce ai și cine ești în acest moment. Căci viața nu trebuie să fie perfectă pentru a fi minunată.

9.Îmi voi utiliza puterile pentru a schimba lumea spre bine

Deseori, oamenii consideră că nu au puterile necesare și de aceea nu încearcă să schimbe ceva. Într-o lume plină de îndoieli, găsește curajul să fii un visător. Într-o lume plină de furie, găsește curajul să ierți. Într-o lume plină de ură, găsește curajul să iubești. Într-o lume plină de neîncredere, găsește curajul să crezi. Și când vei face asta, vei găsi puterea care credeai odată că îți lipsea.

10.Mă voi dedica auto-perfecționării

Atunci când faci ceva, trebuie să tinzi să o faci corect. Perfecțiunea nu vine întâmplător. Perfecțiunea este rezultatul unor intenții mari, al unor eforturi intense, al perseverenței, al execuției abile și a capacității de a vedea nu obstacole, ci oportunități.

11.Voi ieși din zona mea de confort

Atunci când înfrunți dificultăți, nu le percepe ca pe eșecuri. În spatele fiecărui succes se ascund dificultăți mari, care așteaptă să fie depășite. Comite greșeli, împiedică-te, învață lecții, trage concluzii și nu înceta să crești.

12.Voi accepta schimbările, atunci când ele sunt necesare

Întotdeauna ne străduim să facem alegerea corectă, dar cum să-ți dai seama, că anume acum este acel moment când trebuie să schimbi ceva și să mergi mai departe? Schimbările nu sunt întotdeauna ușor de acceptat. Relațiile, locurile de muncă și chiar orașele în care trăim au termen de expirare. Uneori ne ținem de ceea ce nu funcționează, din frica că nu vom reuși să ne adaptăm la schimbările de care avem nevoie.

Prin urmare, soluția este mereu aceeași: Fii mai deștept și dacă știi că schimbările sunt necesare, acceptă-le.