13 articole vestimentare nelipsite din garderoba oricărei femei și care nu depășesc niciodată trendul modei

De la o zi la alta, moda devine tot mai schimbătoare și capricioasă. De multe ori să ținem mereu pasul cu noile tendințe poate fi un lucru destul de costisitor. Există totuși articole vestimentare care rămân mereu în trend și care e bine să fie nelipsite din garderoba oricărei femei în pas cu moda. Iată doar câteva dintre aceste articole:

1.Mantia

Mantia reprezintă un articol vestimentar care ar ar trebui să fie nelipsit din garderoba oricărei femei. Aceasta nu numai că ne protejează de ploaie sau vânt, dar aduce de asemenea inovație, stil, și originalitate ținutei la care este asortată.

2.Mantoul bej

Pentru a fi în trend cu moda e bine să avem mereu la îndemână mantoul de culoare bej. Acesta poate fi asortat atât ținutelor elegante în nuanțe de negru, maro, alb sau gri, cât și de asemenea ținutelor de culori pastelate. Culoarea bej oferă un fler de lux ținutei și rămâne tot timpul actuală. Acest articol poate fi combinat cu pantaloni de cele mai îndrăznețe și diferite culori. Cureaua mantoului accentuează talia și crează un aspect elegant.

3.Geaca de piele neagră

Geaca de piele neagră a deținut o poziție de lider în lumea modei timp de mai mulți ani. Aceasta se combină practic cu orice lucru sau ținută vestimentară. Rigurozitatea modelului nu face decât să accentueze fragilitatea și feminitatea imaginii fetei.

4.Costumul clasic cu pantaloni

Împrumutat de la costumul bărbătesc, costumul clasic cu pantaloni reprezintă un articol vestimentar stabilit dintotdeauna cu fermitate în garderoba femeilor. Comod și elegant în același timp, acesta reprezintă o opțiune potrivită în orice situație. Doamnele de afaceri spre exemplu, adoră foarte mult această ținută.

5.Puloverul

Acest articol vestimentar este de neînlocuit odată cu vremea rece. Un pulover tricotat cu un gât mare și o tăietură liberă a fost și rămâne mereu opțiunea perfectă pentru o zi rece de toamnă sau iarnă. Acesta se combină perfect atât cu pantaloni cât și cu fuste.

6.Geaca de blugi

Geaca de blugi poate fi purtată peste o cămașă mai lungă de desubt și oferă o doză de eleganță și confort. Aceasta poate fi asortată atât la pantaloni cât și la rochii.

7.Maleta cu dungi 

Maleta cu dungi sau, așa cum i se mai spune: “maleta marinarului”, reprezintă un articol nelipsit din garderoba feminină și este preferat mai mult de către doamne în ținutele casual sau sport. În plus, un astfel de articol, dă stil imaginii și reprezintă alegerea perfectă pentru zilele posomorâte.

8.Tricoul alb

Tricoul alb reprezintă un articol versatil care merge la orice ținută. Ei bine, acesta poate fi purtat cu pantaloni de afaceri, fuste, pantaloni sport și pantaloni scurți.

9.Rochia de tip mantou

Bărbaților le plac foarte mult aceste rochii: ele accentuează feminitatea și eleganța doamnei. De asemenea, acest tip de rochie oferă o doză de rafinament și stil persoanei care o poartă.

10. Pantalonii de blugi

Soluția cea mai corectă pentru o ținută comodă este de a opta pentru nelipsții pantaloni de blugi. Fără acest element de bază nu se poate crea garderoba niciunei femei.

11.Cămașa albă

Ele sunt potrivite pentru toate femeile, fără excepție, indiferent de tipul de figură, vârstă și stil. Cămașa albă de taior clasic se potrivește perfect unei ținute de birou, de zi cu zi și chiar de seară. Acest articol poate arăta prezentabil, în cazul în care este decorat cu accesorii de înaltă calitate.

12.Puloverul negru cu gât

Acest articol vestimentar este convenabil și practic. Acesta se combină perfect cu orice tip de pantaloni  sau fuste. De asemenea scoate în evidență talia.

13. Rochia neagră

De obicei, nelipsita rochie neagră poate fi purtată în orice sezon. Accesoriile potrivite în combinație cu aceasta permit crearea unor noi ținute. Acest articol se asortează perfect cu pandantive de lanț alungit, cercei rotunzi sau diverse curele îndrăznețe ce scot în evidență talia.

În concluzie, în momentul în care ne hotărâm să investim bani în reînnoirea garderobei, e necesar să fim sigure că articolele respective vor putea fi purtate și combinate în mai multe moduri și nu vor depăși trendul modei.