În cărți nu scrie despre asta: 10 trucuri geniale pentru problemele de zi cu zi!

Uneori viața ne ia pe nepregătite. Surpriza poate lua cele mai diverse forme. Începând cu lipsa tirbușonului în toiul unei petreceri și terminând cu lipsa unei monede pentru căruciorul de cumpărături. Dar viața îi iubește pe cei tari de înger. Prin urmare, am pregătit pentru tine o listă de trucuri care te vor ajuta să păcălești soarta, atunci când aceasta îți întinde o cursă.

Sfaturi pentru viața de zi cu zi

#1. Părul animalelor de companie este o mare bătaie de cap pentru stăpânii acestora, în special pentru deținătorii de câini. Strânge părul din casă cu ajutorul unui aspirator sau a unor mănuși de cauciuc și așează-l într-o hrănitoare pentru păsări. Părul e bun ca materie primă pentru cuiburi, prin urmare conținutul hrănitoarei va fi golit în doar câteva zile.

#2. Dacă hainele tale pentru sport nu au buzunare și nu ai unde păstra cheia de la casă – nu te descuraja. O cheie micuță poate fi prinsă de șiret, fără riscul de a o pierde. E un truc vechi și testat în timp.

#3. Dacă bureții de la căști încep să se cojească, nu-ți mai rămâne decât să înlături pelicula în totalitate. O bucată de bandă adezivă îți va ușura semnificativ această sarcină complicată.

#4. Nu ai o monedă pentru căruciorul de cumpărături? O cheie obișnuită îți poate da o mână de ajutor.

#5. Petrecerea e în toi, dar nu găsești tirbușonul? Nu te descuraja. Pe cei tari îi încântă sarcina grea. Poți deschide sticla de vin folosind o șurubelniță, un șurub autofiletant și un clește.

#6. Dacă una din căștile AirPods sună mai încet decât cealaltă, încearcă să scoți ceara și resturile de murdărie de pe suprafața filtrului folosind o gumă de mestecat.

#7. Ai pierdut elasticul pentru prins părul? Întotdeauna există cel puțin o soluție care te va scoate din impas.

#8. Îți place să vizionezi filme seriale sau să asculți podcasturi în timp ce gătești? Folosește un cofraj de ouă în loc de suport pentru tabletă.

#9. Iar carcasa pentru AirPods îți poate servi ca suport pentru telefon.

#10. Salteaua arată oribil după spălare? Situația poate fi remediată cu ajutorul unui pieptene obișnuit.

Citește și: Tot ce faci ți se întoarce: O pildă înțeleaptă despre cum funcționează bumerangul vieții!