10 ținute spectaculoase pentru doamne mai plinuțe: este timpul pentru o schimbare !

Mărimea mare a hainelor nu este o piedică în crearea unor imagini spectaculoase și stilate. Trebuie doar să alegi lucrurile cu atenție, deoarece unele detalii și stiluri pot umple sau expune defecte ale figurii (și toată lumea le are!).

Exemple de ținute stilate pentru doamne plinuțe

1. Set drăguț cu pantaloni scurtați.

Pantalonii sunt de silueta dreaptă, scurtați. Picioarele se termină mai sus decât linia gleznei. În primul exemplu, a fost aleasă o tunică elegantă în linie A pentru pantaloni. Modelul siluetei este un trapez, ușor evazat. Decolteul este rotund, mânecile sunt largi și se termină cu manșete. Elementul decorativ al setului este o pălărie de tip panamă cu un print alb-negru.

2. Un set similar cu pantaloni și o tunică. Ambele articole sunt concepute în culori pastelate

Setul este format din pantaloni bej drepți, răsuciți în partea de jos și o tunică de culoarea mentei. Tunica este lejeră cu lungimea chiar sub linia șoldului. Mânecile tunicii sunt bombate și strânse în partea de jos cu o bandă elastică. Cizmele albe chelsea completează aspectul.

3. O ținută perfectă pentru fiecare zi

Pentru a crea acest ansamblu, s-au ales pantaloni drepți de culoare bej. Partea de jos a acestora a fost răsucită în sus. Acești pantaloni au fost combinați cu un tricou alb simplu și o cămașă bej. Astfel, datorită tricoului, partea de sus a ținutei iese mai mult în evidență decât pantalonii. Tricoul este băgat în talie, cămașa este purtată larg deschisă. Tenișii albi completează această ținută.

4. Pantaloni drepți cu lățime moderată

Set cu pantaloni negri drepți, cu croială clasică. O vestă alb-negru este purtată deasupra pantalonilor. Imaginea a fost completată de o cămașă liliac, care se poartă ca o jachetă fără închidere.

5. O altă ținută cu pantaloni

De data aceasta pantalonii sunt de culoarea gri închis. Modelul este ușor îngustat și scurtat. Pantalonii au fost asortați cu botine maro închis. Partea de sus a ansamblului vestimentar, este reprezentat de bluză originală. Elementul principal al bluzei  este confecționată dintr-un material textil cu un imprimeu floral distractiv. Mânecile largi și o bandă cusută de-a lungul marginii de jos a bluzei din piele ecologică, este partea cea mai șic a acesteia.

6. Un costum minimalist foarte simplu

O nuanță foarte deschisă de gri-verzui. Setul este format din pantaloni cu siluetă dreaptă, de lungime standard. Partea superioară a costumului este un pulover pe gât, fără rever și mâneci lungi. La această imagine au fost adăugate accesorii în culori pastelate – pantofi de o culoare nude și o geantă roz.

7. O ținută elegantă și laconică

Pentru a crea acest set, s-a ales o fustă neagră, evazată, o bluză albă și un sacou bej. Tricoul era băgat în talia fustei. Jacheta este de o croială clasică, dreaptă, nu neapărat pe talie. Pantofii negri din piele lăcuită cu tocuri joase, completează această imagine.

8. O ținută de culoare gri

O imagine în gri va arăta elegantă și relevantă dacă alegi lucruri care au texturi diferite. De exemplu, poți combina o fustă dreaptă din piele, cu despicătură în partea din față și un pulover voluminos din tricot, cu gât.

9. O altă ținută care folosește contrastul texturilor

În imaginea de mai jos, o fustă din material textil cu luciu satinat, a fost combinată cu o cămașă asemănătoare ca nuanță, dar cu o suprafață mată. Culorile folosite la crearea acestei ținute sunt: culoarea alb pentru tricou, și culoarea liliac pentru cămașă și fustă.

10. O ținută de culoare neagră arată mereu spectaculos

În ciuda simplității, acest set arată extraordinar de spectaculos. Rochia aleasă este dreaptă, tricotată, cu o siluetă liberă. Modelul are un decolteu foarte elegant și mânecile lungi. Rochia a fost asortată cu colanți negri și cizme negre cu fermoar în față. Un detaliu pe care se pune accent este o pălărie panamă de culoare alb-negru.

Ție care ținută ți-a plăcut mai mult ? Așteptăm comentariile tale. De asemenea, dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să -l distribui și prietenilor !