10 sfaturi-10 zile: cum să devii mai frumos și sănătos, absolut gratuit

Sinceri să fim, deseori ne ciocnim de momentul că uităm să îngrijim de aspectul și sănătatea noastră. Dar în zadar! La urma urmei, o serie de acțiuni foarte simple și aproape gratuite ajută la îmbunătățirea sănătății și a aspectului – rapid și destul de bine. În acest material voi descrie 10 acțiuni simple și la prețuri accesibile, care cu siguranță vă vor ajuta să vă faceți mai drăguți și mai sănătoși în 10 zile!

1.Începeți să vă spălați dinții nu de 2 ori pe zi, ci după fiecare masă. Folosiți pastă de dinți de înaltă calitate! Datorită acestui fapt, smalțul va deveni neted și strălucitor, dinții vor deveni albi, iar peste 10 zile vei avea un zâmbet strălucitor, care este o importantă armă pentru farmec!

2. Schimbă-ți dimineața. Începeți-o nu cu cafea, ci cu un pahar de apă caldă cu o lingură de miere și o lingură de suc de lămâie. Mai mult, puteți mânca o lingură de semințe de in, cu un pahar de apă caldă. Un astfel de secret va face următoarele: intestinele vor funcționa perfect, corpul va fi curățat de toxine, pielea, unghiile.

3.Renunță la lift și scări rulante timp de 10 zile! Dacă, bineînțeles, nu locuiți la etajul 20 și nu aveți probleme cardiace. Mersul pe scări este un antrenament excelent pentru inimă, pierderea în greutate sănătoasă (pierzi jumătate de kilogram în jumătate de oră!), picioare subțiri și mușchi puternici.

4. Petreceți-vă serile într-un mod activ toate cele 10 zile. Fără tendințe de calculator sau telefon mobil. Jucați jocuri cu prietenii sau familia, urmăriți comedii, citiți cărți de glume și mergeți la plimbări. Râsul vindecă literalmente totul și întinerește, comunicarea pozitivă asigură o dispoziție bună și plimbările îți oxigenează sângele și pielea!

5.Evitați prosopul și folosiți doar șervețele de hârtie timp de 10 zile pentru a vă șterge fața. Prosopul este o sursă importantă de atragere a bacteriilor, așa că pentru o față mai curată folosiți șervețelele din hârtie, pielea va deveni mult mai curată și mai proaspătă, iar roșeața și impuritățile vor dispărea.

6.De 3 ori în 10 zile, aplică următorul amestec pe față: 1 gălbenuș, 5 picături de vitamine E și A, 1 linguriță de miere. Se amestecă toate acestea într-un vas ceramic și se aplică timp de 15 minute, se clătește apoi fața cu apă rece. Acest amestec minune vă va transforma radical – netezește ridurile, întineriți, oferă prospețime și culoare sănătoasă pielii.

7.Uită de băuturile alcoolice, timp de 10 zile. Acest pas este pentru a scăpa de pernuțele de sub ochi și din jurul ochilor.

8.Schimbați-vă dieta. În fiecare zi consumați, 2 litri de apă. Micul dejun – proteic și solid, cina – ușoară, cu 3 ore înainte de culcare. Nimic fast-food, gras, chimic. În 10 zile, datorită acestui fapt, veți pierde 2-3 kilograme și veți îmbunătăți cu adevărat starea corpului.

9.Renunță la sare timp de cel puțin 10 zile. Vei fi uimit de schimbările de aspect – fața va fi odihnită, proaspătă, pungile sub ochi și umflăturile vor dispărea.

10.Include yoga și meditația în maratonul de 10 zile pentru frumusețe și sănătate. Faceți 20-30 de minute de meditație (respirație lentă cu ochii închiși). Corpul se va transforma uimitor, spatele va înceta să mai doară, mintea va deveni mai ageră, conștiința va deveni clară și vei fi mai liniștit și mai fericit.