10 secrete ale femeilor pe care ar trebui să le cunoască toată lumea

Fiecare femeie se străduiește să afișeze în societate o imagine perfectă. Respectiv, aceasta se îngrijește de aspectul său fizic, de sănătate și de frumusețe. Cu toate astea fiecare femeie/doamnă ascunde anumite secrete care îi oferă un plus de rafinament și prestanță imaginii afișate în societate. În continuare vă prezentăm doar 10 dintre secretele după care se ghidează orice femeie de succes:

1.Alegerea, asortarea și pregătirea ținutei pentru a doua zi de cu seară sau chiar cu o zi înainte

De obicei, orice femeie care se respectă nu se grăbește în a-și alege hainele în clipa în care trebuie să meargă la serviciu, sau cu câteva minute înainte. Ea are nevoie să-și pregătească ținuta cel puțin cu o seară înainte, pentru a fi sigură că toate detaliile sunt la locul lor. De asemenea, nici make-upul sau coafura nu este recomandat să fie realizate în grabă. Respectiv, pentru a arăta ca scoasă din cutie și a atrage privirile, ținuta e necesar să fie împrospătată, călcată imaculat, asortată cu accesoriile de rigoare, iar coafura și make-upul să fie făcute cu grijă, în nici un caz în grabă.

2.Precauția în cazul unor posibile evenimente neprevăzute, cum ar fi condițiile meteorologice nepotrivite.

Oricât de mult s-ar pregăti înainte și și-ar dori să demonstreze eleganța unei rochii sau a unor bucle realizate îndrăzneț, apariția din senin a unei furtuni, ninsori sau chiar a ploii poate distruge planurile unei femeii. De aceea majoritatea femeilor poartă tot timpul cu ele o pelerină de ploaie, o umbrelă, o trusă de machiaj și un pieptene cu oglindă. Doar nu ne-am dori ca ploaia sau vântul să ne transforme machiajul realizat cu atâta grijă în unul de circ!

3.Fiecare lucru își are propriul său loc

Atât în garderobă, cât și în sertarele cu produse pentru păr sau make-up ar trebui să domnească ordinea perfectă. În caz contrar, femeia va fi necesar să-și petreacă o mulțime de timp în căutarea lucrului potrivit, ceea ce este complet în defavoarea oricărei doamne care se respectă. De asemenea, o vorbă veche din popor spune că ordinea aduce cu sine armonie și succes pe toate planurile, pe când haosul, doar dezechilibru. Deci, femeie de succes egal ordine desăvârșită!

4.Moda se schimbă, însă articolele vestimentare nelipsite din garderobă plus un pic de imaginație creează mereu ținute noi

Fiecare femeie de succes se străduie să urmeze tendințele modei moderne. Cu toate astea, după cum bine știm, trendul se schimbă foarte des, iar schimbarea întregii garderobe odată cu trendul poate fi un lucru extrem de costisitor. De aceea doamnele apelează la un mic truc: își construiesc garderoba bazându-se pe anumite articole vestimentare indispensabile cum ar fi: geaca de piele neagră, rochia elegantă, blugii, tricoul alb, iar apoi doar le asortează cu diverse bijuterii și le schimbă între ele creând diverse combinații inovative în pas cu noul trend.

5.Detaliile mici fac diferența!

Multe dintre femei se concentrează atât de mult pe felul în care arată, însă fac o greșeală și anume uită de micile detalii nesemnificative ale ținutei cum ar fi accesoriile. Acest lucru este ca și cum, în momentul în care s-ar găti un fel de mâncare delicios, s-ar uita condimentele. Femeile de succes cunosc acest secret și nu uită nicicând de el. Spre exemplu ele știu că o geantă de mână grațioasă sau un colier rafinat le va oferi un farmec special și le va da un plus de originalitate.

6.Transformarea unei haine demodate într-un articol vestimentar creativ și în pas cu noile tendințe.

În afară de articolele vestimentare indispensabile, există haine care chiar pot ieși complet din modă. Multe dintre doamne apelează la un alt truc: le modifică la croitor. Spre exemplu o rochie care acum cinci ani de zile era în pas cu noile tendințe, iar acum s-a transformat într-o banală vechitură demodată. Aceasta însă poate fi transformată cu ușurință într-un tricou cu spatele și umerii goi, într-o fustă cu coadă la spate, sau chiar într-o pereche de pantaloni chic.

7.Îngrijirea în permanență a garderobei e o cheie mică spre un mare succes

Hainele necesită cea mai atentă îngrijire. Acest lucru ajută lucrurile de bază să rămână în stare decentă pentru o lungă perioadă de timp. De asemenea unele doamne economisesc astfel din propriul buget. Desigur, o imagine elegantă și prezentabilă nu este compatibilă cu hainele murdare. Acestea ar trebui să fie întotdeauna curate, călcate, așezate cu grijă pe umerare și fără pete. Atitudinea față de aspectul fizic poate determina un angajator spre exemplu să tragă concluzii despre atitudinea persoanei vizavi de locul de muncă.

8.Lenjeria de corp adecvată poate face diferența

Grija cu care este aleasă lenjeria depinde de modul în care hainele se aranjează pe corp. Orice doamnă care se respectă cunoaște acest secret și va ține cont de el. De asemenea lenjeria de corp nu ar trebui să fie prea mulată sau largă.

De obicei, doamnele țin cont de două aspecte principale în momentul alegerii lenjeriei de corp: aceasta să fie de bună calitate, să se aranjeze frumos în funcție de forma și dimensiunile corpului.

9.Femeile de succes nu se bazează pe impulsivitatea momentului atunci când vine vorba de investiții.

Orice femeie care se respectă nu aruncă banii pe lucruri ce le va folosi doar o singură dată. Acestea cunosc atât valoarea banilor, cât și valoarea propriei imagini și munci. De asemenea tot ce aleg acestea să achiziționeze este deja bine încadrat în dressingul lor, pe care îl cunosc în detaliu. Așadar știu să cântărească bine dacă un anumit produs le va fi de folos și le va pune în valoare în mai multe zile, indiferent de combinațiile alese.

10.Mereu există acea sursă de inspirație

Cu siguranță, fiecare fată/femeie are anumite modele ( de obicei printre staruri pop sau de cinema ) sau obiecte după care se ghidează. Plus la toate se mai adaugă și anumite reguli de auto-disciplină, iar rezultatul final este unul elegant și prezentabil.